Dusno kolem Tomáše Kluse: Manželka s ním prý tvrdě manipuluje! Přichází o všechny, kteří ho měli rádi... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dusno kolem Tomáše Kluse: Manželka s ním prý tvrdě manipuluje! Přichází o všechny, kteří ho měli rádi...

Blízké okolí Tomáše Kluse je z chování jeho manželky nemile překvapeno.
Blízké okolí Tomáše Kluse je z chování jeho manželky nemile překvapeno. (Foto: Aha! - Mária Rušinová)

Manipulátorka a zlá osoba! Tak o životní lásce "hipíka" Tomáše Kluse (28) Tamaře (27) mluví lidé, kteří dlouhá léta patřili k nejbližším přátelům a spolupracovníkům oblíbeného písničkáře. Už prý není takový jako dříve a nejedná se o změnu k lepšímu.

Tamara si měla postupně Tomáše omotat kolem prstu a ten je jako její poslušný pejsek. "To už není ten Tom, jakého jsme znali. Přestal se stýkat s velkou většinou svých dosavadních přátel a na dovolenou už jezdí jen s těmi Tamařinými z řad skejťáků," svěřil se nespokojený mnohaletý přítel Kluse v Sedmičce s tím, že jediný, kdo teď zpěvákovi zůstal je bývalý spolubydlící a kluci z kapely, se kterými se ovšem v soukromí nestýká.


Šikovná intrikánka?
"Během několika měsíců se jí podařilo vyštvat Tomášovu manažerku Báru Falgeovou, která ho z nuly vytáhla až na post Českého slavíka a byla mu oporou dlouhých sedm let. Dokonce se Tamaře podařilo mezi Báru a Tomáše vrazit tak velký klín, že ho proti manažerce poštvala. Bára sice odešla na vlastní žádost, ale za velmi dramatických okolností," tvrdí další ze zdrojů časopisu a dodává: " Hned poté, co se s Klusem dohodla na ukončení spolupráce, si Tamara dala na Facebook fotku s nápisem War is Over neboli Válka skončila a Flagelové se tím doslova vysmála."

Čistky kolem manžela
Novopečená paní Klusová se také rozhodla udělat radikální řez v celém realizačním týmu manžela a získala dohled na tok peněz. Vyměnila lidi, kteří se starali o výrobu a prodej veškerého zboží spojeného se značkou Tomáš Klus a jako jediného oficiálního fotografa zpěváka dosadila svého kamaráda, čímž vytvořila kolektiv mužského pohlaví, který už nemůže narušovat harmonický vztah, který s partnerem mají. A jako vrchol nyní stane po boku Kluse jako zpěvačka, neboť sólově nebyla nikdy úspěšná, neuspěla ani v Hlasu Česko Slovenska: "Celý život chtěla být slavná, na novou desku chce mít s Klusem duet."
Hořké zklamání jménem Tamara
Své o praktikách Tamary Klusové ví také Tomášova bývalá přítelkyně, cellistka Terezie Kovalová a někdejší Tamařina kolegyně z kapely, která jí partnera přebrala. Záměru někdejší kamarádky se ani trochu nediví. "Jsem přesvědčena o tom, že to měla celou dobu takhle naplánované. Po tom, co mi udělala, a co všechno se mezi námi stalo, jsem zjistila, že ji ani trochu neznám. To, jak se teď chová a jak teď vystupuje je pro mě novinkou. Jde si za svým hlava nehlava. Teď už vím, že situace, které mezi námi proběhly, byly z její strany vykonstruovány, a že mých slabostí využila ve svůj prospěch. Pro mě je ona obrovským zklamáním. Je otázkou času, kdy to samé zjistí také Tomáš," myslí si hudebnice.



Přečtěte si
levandulova
23. 10. 2015 • 20:51

Ale nekopne, vymyla mu mozek a zbavila ho kamaradu, nabude mit kam jit...navic ho muze vydirat deckem

levandulova
23. 10. 2015 • 20:48

Predtim to byl prima kluk, ted uz je to jen hnup

zamlzena
23. 10. 2015 • 12:24

na Gottku asi nemá...

mirkazam
29. 8. 2015 • 10:28

mnpv...přesně.Hlas nechal na dovolené. A ty jeho afektované kecy,no každý má jiný názor...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.