Grossová reaguje na Zemanův »kopanec« do jejího manžela: Tohle jí hradní pán nezapomene! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Grossová reaguje na Zemanův »kopanec« do jejího manžela: Tohle jí hradní pán nezapomene!

Proč Zeman neposlal věnec Grossovi?
Proč Zeman neposlal věnec Grossovi? (Foto: ara)

Co na srdci, to na jazyku. Prezident Miloš Zeman (70) proslul v Česku i v zahraničí tím, že nechodí pro ostřejší výrazy daleko. A to ani v případě, že se má vyjádřit na adresu mrtvých. V tomto případě Stanislava Grosse (†45).

Zeman v pořadu Blesku S prezidentem v Lánech zesnulého Stanislava Grosse příliš nešetřil. Ostatně, už před pohřbem expremiéra prohlásil: „Já nejsem pokrytec. Já posílám věnce na pohřby těch, kterých si vážím. A je pravda, že Stanislava Grosse jsem si přestal vážit,“ prohlásil prezident.

Ten následně reportérovi Davidovi Vaníčkovi řekl, že ho samozřejmě mrzelo, že Gross zemřel, ale zejména proto, že něco nestihl. „Měl ještě třicet let před sebou, mohl v životě něco dokázat, mohl napravit chyby, kterých se nepochybně jako každý z nás dopustil. Nestalo se tak,“ pronesl Zeman, jehož slova se dotkla vdovy Šárky Grossové.

Té byla sice současná hlava státu na svatbě – jako svědek ženicha, ale teď mezi nimi mnoho přátelství zjevně nezůstalo. Na Zemanova slova totiž reagovala poměrně ostře: „Nemám zájem komentovat takové lidi,“ napsala SMS do redakce.

Jak se zdá, Zeman nikdy nepřekousl fakt, že ho Gross v roce 2003 odmítl podpořit v prezidentské volbě a po chuti mu nebylo ani zázračně zbohatnutí mladého politika. Snad i proto si ve finále rozhovoru přisadil v otázce posledního spočinutí Stanislava Grosse na pražském Vyšehradě. Podle Zemana by tam měli být pohřbeni hlavně lidé, kterých si můžete vážit. On přitom sám řekl, že Grosse si vážit přestal…



Přečtěte si
ararat
8. 5. 2015 • 17:19

já vím baba z pytlíkem hahahahaha

ararat
8. 5. 2015 • 17:18

co jsi zase chlastala, já nikde nepsala koho bych- a koho jsem volila či nevolila...ty dobře praštěná..já nemohu za to,že máš ráda zloděje

ararat
8. 5. 2015 • 17:14

ale,ale u že keep. je čobolka ti zjevně nevadí..pokrytče

mekanikk
8. 5. 2015 • 10:13

tak hybaj na nějakou slovenskou diskuzi...lézt sem nemusíš.

mekanikk
8. 5. 2015 • 09:33

Jen jsem napsal jak to vidím...žádné krasavice to opravdu nejsou a nebudou. Jejich talent budu hodnotit za pár let, uvidíme co z nich vyroste. Jejich matka má čas věnovat se jim, makat nemusí aby je uživila, může je vozit na hodiny zpěvu, stepu...a hlavně ty hodiny z nakradených peněz zaplatit! Tohle vám asi vůbec nedochází. Nicméně k tomu, že ta vámi opěvovaná kantýnská Šárka o zlodějinách svého muže věděla velmi dobře, to by pochopil každý jak to s tím zázračným zbohatnutím bylo, jste se nevyjádřila. Nemůžete, na to argumenty nejsou. Nemoc ani smrt bych nikomu nikdy nepřál, ale je to zářný příklad toho, že když přijde nemoc nejsou peníze nic platné...Chlubit se tím, že se s paní Šárkou znáte svědčí o tom co jste zač, zřejmě vám zloději a podvodníci nevadí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.