Jan A. Duchoslav o vysílání s Ivetou: IQ houpacího koně a labilita! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jan A. Duchoslav o vysílání s Ivetou: IQ houpacího koně a labilita!

2012: V listopadu začal Jan A. Duchoslav točit s Ivetou reality show, ale nešlo to, byla s ní těžká práce a projekt skončil. Přitom to mělo vyústit v comeback v Lucerně. Kdyby se to podařilo, možná by vše skončilo jinak…
2012: V listopadu začal Jan A. Duchoslav točit s Ivetou reality show, ale nešlo to, byla s ní těžká práce a projekt skončil. Přitom to mělo vyústit v comeback v Lucerně. Kdyby se to podařilo, možná by vše skončilo jinak… (Foto Aha!: Alexandr Malachovský, ara)

Jan Antonín Duchoslav je jedním z mála lidí, kteří měli možnost poznat zpěvačku Ivetu Bartošovou zblízka. Na zaniklé televizi Pětka totiž živě moderoval reality show ze života zpěvačky, která měla vést k jejímu velkému návratu do vyprodané Lucerny.

Bylo to pár měsíců před její smrtí, kterou jsme si ve středu připomněli. Před rokem skočila pod vlak. S Duchoslavem se potkávali… „Nebýt Rychtáře, tak by se její comeback podařil,“ má jasno Duchoslav. V plánu bylo vysílat jednou týdně po dobu dvanácti týdnů, které zbývaly do jejího megakoncertu. „Mělo to obrovskou sledovanost, takže se rozhodlo, že se pořad bude vysílat častěji. Dřív než se s Ivetou podařilo rozšířit smlouvu, tak už byl Rychtář v uvozovkách její manažer a začal dělat hrozně zle, dokonce vyhrožoval soudy. Škoda slov. On má IQ houpacího koně,“ dodává.


Bartošová
podle něj byla velice složitá, labilní osoba. „Vnitřně hrozně nesvá. Měla zafixované, že psychiatři jsou zlí, přitom ti byli jediní, kdo jí mohli určitě pomoci,“ vzpomíná. „Muselo se kolem ní chodit po špičkách, protože její reakce byly nevyzpytatelné. Ona byla schopná ten pořad okamžitě zrušit,“ konstatuje Duchoslav. Na závěr každého dílu jí měl položit jednu nepříjemnou otázku. Dopředu ji ale znala a mohla si ji v klidu doma promyslet a přemýšlet, jak na ni v dalším díle odpoví. „Ona ale i tak mnohdy nevymyslela nic, co by k tomu řekla. Jednou přišla a plakala v šatně, vůbec si totiž s tou nepříjemnou otázkou z minula nevěděla rady,“ říká Duchoslav. Před každým dílem ve studiu vládlo napětí, zda Iveta na natáčení vůbec dorazí, nebo ho »zapeče «. Byly okamžiky, kdy si lidé ze štábu přáli, aby raději nedorazila. Přesto všechno na tento pořad rád vzpomíná. „Byla to pro mě skvělá škola. Živé vysílání byla disciplína, které jsem se hrozně bál, ale nakonec v ní našel zalíbení. Je to skvělý adrenalin,“ uzavírá Jan Antonín Duchoslav.



Přečtěte si
6010
5. 5. 2015 • 11:28

Myslím si, že žárlivý Rychtář dělal vše pro to, aby se tento projekt nezdařil.On jí podle mého názoru naléval a znemožňoval, aby jí měl jen pro sebe.Myslím, že ji i ovlivňoval v názorech na psychiatry a doktory vůbec, že jí chtějí zničit.Nic pozitivního od něho určitě neslyšela, i když to byl samý andílek,***ka, džambulka atd., takoví lidé jsou zákeřní, znám to z vlastní zkušenosti.

demonxxx
5. 5. 2015 • 11:23

Ze začátku byla v pr.deli, oteklá, pod prášky, díky týmu a manažerovi z TV5 se začala se dávat do kupy a to byla jediná chvilka, kdy procitla, v té době byla rozhodnuta po natáčení se ho zbavit a on to moc dobře věděl. Pak najednou byl záběr, jak Rychta nepustil štáb do domu s tím, že je nemocná, seděli veku a na stole plnou taštičku léků od té doby byl konec, nemohla mluvit, hledala slova, byla zmatená, propadala hysterii klasické vedlejší účinky léků, musel ji dávat pěkné driáky. Vůbec mu nevadilo, že je celému národu pro smích, naopak on si v tom rochnil.

zzapp
5. 5. 2015 • 01:36

ivoadler...ano, bohužel je to tak, přesně vystiženo....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.