Petra Faltýnová: Co platí Leoš a co já? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petra Faltýnová: Co platí Leoš a co já?

Petra Faltýnová si odskočila z Miami kvůli otevření nového studia. Leoš Mareš se od ní nehnul.
Petra Faltýnová si odskočila z Miami kvůli otevření nového studia. Leoš Mareš se od ní nehnul. (Studio Probuď labuť)

Chvíli se milují, pak se zase nenávidí! Tak vypadá vztah showmana Leoše Mareše (37) a modelky Petry Faltýnové (38). „Je to mezi námi jako na horské dráze,“ prohlásila nejprve o vztahu s populárním moderátorem Petra. A pak si s Leošem nebrala servítky…

„Ona mě ta jízda chvíli baví a chvíli vysiluje! Občas to skončím já, občas to skončí on. Jsme spolu, ale i bez sebe,“ promluvila otevřeně Petra, maminka pětileté Adrianky. Tu má s bývalým manželem Simonem Šteklem (37). „Život s Leošem je horská dráha, u které víte, že má nejrychlejší rozjezd na světě. A pak má úseky, které vás baví a jsou adrenalinem, a pak jsou úseky, které vás nudí a vůbec nebaví,“ svěřila se na Frekvenci 1 Faltýnová.

„Jízdenky na tu dráhu platí Leoš. Já platím tu limonádu a papírové pytlíky,“ dodala. Bouřlivý vztah Faltýnové a Mareše se už v polovině května promítne i v »primáckém« seriálu Svatby v Benátkách. „Hrajeme v něm sami sebe, ve smyšleném příběhu, na motivy skutečných událostí,“ prozradil Mareš. Scény s ním a Petrou by se měli na obrazovce poprvé objevit 14. května.

Petra: Leoš si hraje na superstar!
Faltýnová také poprvé otevřeně řekla, co jí na Marešovi vadí. „Když teď natáčíme seriál a bavíme se s režisérem, jak to natočíme, tak Leoš říká: bude to tak, jak chci já! Já jsem superstar, já jsem Leoš Mareš. V tom by mohl ubrat,“ prohlásila Petra.



Přečtěte si
anezat
1. 5. 2015 • 14:07

anezat
1. 5. 2015 • 14:06

Sice se mě ten dlouhý příspěvek netýká, ale snad ses po něm aspoň trochu uklidnila, milá/ý/ ararat.

jerry
1. 5. 2015 • 08:13

Petra není žádná socka a nenechá se vydržovat. Co se týče výdajů, hradí vše fifty fifty, hezky napůl. Petra prezervativy, Leoš hotely.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.