Nepochopitelné: Princ Charles utíká! Proč nechce být u narození vnoučátka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nepochopitelné: Princ Charles utíká! Proč nechce být u narození vnoučátka?

Princ Charles utíká z Londýna jen pár dnů před narozením dalšího vnoučete...
Princ Charles utíká z Londýna jen pár dnů před narozením dalšího vnoučete... (Foto: Profimedia.cz, EPA, Isifa.com,ara)

Je to nepochopitelné. Malý princ nebo princezna má přijít na svět už každou chvíli, ale dědečka Charlese to zřejmě nedojímá. Místo toho, aby byl nablízku Kate Middletonové, balí kufry a Camillu Parker – Bowlesovou a odjíždí spolu na několik týdnů do Skotska!

Celý svět je nadšený z faktu, že Kate Middletonová přivede na svět dalšího královského potomka, ale princ Charles toto nadšení nesdílí, nemá totiž rád zájem médií a je to o něm dobře známo. Teď se zdá, že princ se chystá příštích několik týdnů strávit ve svém domově ve skotském Birkhall.

Dalším zřejmým důvodem, proč princ mizí z Londýna, je to, že nechce být nablízku prosté rodině Middletonových. To je obzvlášť těžké, protože princ William a Kate vynakládají velké úsilí, aby Carole, Pippa a Michael Middeletonovi byli zapojeni do života malého prince George, což znepříjemňuje život celé královské rodině. Princ Charles je už zřejmě unavený nuceným přátelstvím s klanem Middletonových a mediální zájem kolem porodu je mu nepříjemný. Snad proto se chystá strávit následující týdny ve Skotsku a vlastně proč ne? Vždyť setkání s dalším vnoučetem se stejně nevyhne, akorát šílenství kolem jejich shledání možná bude o něco menší.



Přečtěte si
zzapp
1. 5. 2015 • 03:32

Celý svět je nadšený z faktu, že Kate Middletonová přivede na svět dalšího královského potomka, .... /// Celý svět to ASI NEBUDE....

ivoadler
30. 4. 2015 • 10:35

Má recht. Lepší střílet tetřívky ve Skotsku než šaškovat kolem vnoučete. Navíc je to pošuk.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.