Hrubián Kraus Verešovou veřejně zostudil, ta se nezmohla říct ani "A"! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hrubián Kraus Verešovou veřejně zostudil, ta se nezmohla říct ani "A"!

Jan Kraus nadzvihl Slovákům mandle.
Jan Kraus nadzvihl Slovákům mandle. (TV Prima)

Sprosťák! Tak a podobně označují na sociálních sítích Jana Krause (61) na Slovensku. Jeho slova, pronesená možná v nevinné nadsázce během moderování Miss Slovensko 2015, způsobila nemalý poprask. Trefil se totiž do slovenské ikony modelek. A kdo to byl? No přeci Andrea Verešová (34)!

U sousedů zřejmě nemají dost vlastních kvalitních moderátorů, a proto se průvodcem slavnostního večera finále Miss Slovensko stal uštěpačný střelec Jan Kraus. Ne každému však jeho břitký humor vyhovujes a když při stejné příležitosti v roce 2009 spadl z pódia, nejeden z hostů se škodolibě zasmál. Tentokrát si Krausův zlomyslný jazyk vybral někdejší vítězku soutěže Andreu Verešovou.


Hned v úvodu, jak Kraus Andreu zmerčil, odjistil, zamířil a vypálil! " je tu i Andrea Verešová, která nejenže se stala všeobecně známou, ale také se dobře vdala," píší Topky.sk a prý tak modelku veřejně obvinil ze zlatokopectví. Úsměv Verešové z tváře úplně nezmizel, nicméně jí poznámka evidentně nepobavila, pozdvihla nevěřícně obočí a v koutcích úst jí zacukalo směrem dolů. Takový útok v přímém přenosu nečekala!

Něco takového si určitě zasloužilo peprnou odezvu, ale potupená krasavice se k incidentu novinářům odmítla vyjádřit a Jan Kraus popřel, že by mu to Andrea vyčetla. Přesto si přisadil: "To nic nebylo. To když někomu vadí, tak ať jde do sanatoria." Naštvaní diváci si postěžovali přímo na facebookovém profilu televize Joj, která přímý přenos vysílala. Prý se takové sprosté narážky k takové události nehodí, shazováním druhých se snaží Kraus vyniknout a vůbec, měl by svými posměšky nudit doma v Česku, když na Slovensku určitě schopní moderátoři existují. Co člověk, to názor ...



Přečtěte si
rezacek
3. 11. 2016 • 22:28

Nebylo to sice nejvhodnější, ale když jde o to rejpnout si do téhle prostitutky, tak žádná špatnost není dost špatná.

lalia
13. 10. 2016 • 14:31

Verešové by neškodilo sem tam někdy jí přistřihnout křidýlka.Ono jí to patří.

stekajicikocka
12. 5. 2016 • 16:24

Spíše neúspěšná zlatokopka, a studovala v Plzni.....

xsedmikraska
3. 5. 2015 • 19:03

Verešová a její dokonalost, kterou prezentuje, mne unavuje, ale nemyslím si, že je zlatokopka každá žena, která se seznámí a vdá za majetného chlapa.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.