Hapkova partnerka Michálková: Petr chtěl před smrtí ještě jedno dítě… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hapkova partnerka Michálková: Petr chtěl před smrtí ještě jedno dítě…

Petr Hapka
Petr Hapka (Foto Aha! – M. Pátek, P. Machan. M. Hykl, D. Kundrát, A. Malachovský, ara)

Olga Michálková, dlouholetá partnerka hudebního génia Petra Hapky (†70), držela svou lásku za ruku ve chvíli, kdy z ní odcházel život. Skladatel trpěl Alzheimerovou chorobou a trpěl. Ale měl i zajímavá přání…

Nemoc Hapku trápila, brala mu možnost normálního uvažování. Občas ale měl světlé chvilky, které si Olga Michálková snažila užít. Stihli si tedy říct vše potřebné? „Myslím, že ano, a pro mě bylo nesmírně důležité, že se tím nás vztah naplnil a uzavřel. Petr mi dokonce ještě před pár měsíci řekl, že bych chtěl další dítě,“ říká Olga, podle kterého to bylo vzhledem k jeho vztahu spíš k hořkému pousmání.

Petr s Olgou prý také plánovali svatbu. K té už ale nedošlo. „Petr vždycky říkal: ´Počkej, času dost. Než zemřu, tak to stihnu´. Jenže se tak nestalo,“ dodává Michálková v rozhovoru pro dubnové vydání časopisu OK!.



Přečtěte si
lalia
25. 11. 2015 • 14:30

Paní Michálkovou mrzí,že nestihli svatbu,je to cítit z jejich slov.Měla by větší dědictví.

mandat
12. 5. 2015 • 09:50

proc pani Olga nejde uklidit hrob pana Hapky ? Nebo proc se nedomluvi s rodinou a poridi mu nahrobek ?

nafta
4. 5. 2015 • 12:23

Nejak si v tej bezmocnej závisti a nenávisti k úspešným zabudol, že sa dedí len to, čo spoločne nadobudli.

mandat
2. 5. 2015 • 06:55

Urcite si to vymyslela..Nikdo o ni nema zajem,tak se ted bude pripominat takovymi vzpominkami.Hruza.Navic to s ni nikdy nemyslel vazne, porad lital za jinyma a ta posledni zenska,s kterou se chlubil je dukaz,ze ani o tehle skatuly uz davno nevedel.

bella.
1. 5. 2015 • 22:33

Čím se naplnil?Čím se uzavřel? Asi dementním blábolem o dítěti a v jasném okamžiku prozřením, že to byl dementní blábol. Umí ta nána vyjádřit pár vět ze svého , nebo jen kopčí kraviny co slyší aniž vnímá, že je implantuje na situace blbě? cit.: "... Myslím, že ano, a pro mě bylo nesmírně důležité, že se tím nás vztah naplnil a uzavřel. .. "

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.