Cvičitelka Kynychová přiznala problémy v manželství: Krize kvůli dětem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Cvičitelka Kynychová přiznala problémy v manželství: Krize kvůli dětem!

Hanka Kynychová a její rodina.
Hanka Kynychová a její rodina. (Foto Aha! - Lenka Hatašová, Martin Sekanina )

Moderátorka a cvičitelka Hana Kynychová (47) má tři děti a plno práce k tomu. Se vším ji vždy pomohl její manžel, který zůstal doma na otcovské dovolené. Krize se ale nevyhne ani těm na prvním pohled nejdokonalejším párům.

Spíše než sportovními úspěchy na sebe Hanka Kynychová dokáže upozornit svými odvážnými, někdy až nevkusnými, modely na společenských akcích. Kromě společenských povinností má také vlastní nadační fond, natáčí motivační hubnoucí videa a otevřela si vlastní fitko.

Největší zkouškou jejího manželství byly ale potomci. „Když přijdou děti, je to velký zásah do vztahu. Všechno se změní, najednou je tu někdo další, kdo potřebuje vaši lásku a tak dál.. ,“ říká Kynychová v Blesku pro ženy.

„Ale je to o tom si s mužem sednou a mluvit. Jednou je zkrátka hůř a je to těžké, objeví se hádky nebo krize. Ale to všechno přejde a zase přijdou hezké chvíle,“ ubezpečuje cvičitelka. S manželem se pro sebe prý snaží být vždycky krásní. Hanka doma nenosí vytahané tepláky a neukazuje se v natáčkách. Její manžel také chodí upravený, přes to nejede vlak.



Přečtěte si
mord
7. 5. 2015 • 14:21

Stara oxallis ty už ty prsa hledáš někde u kolen tak nezavid

1pravda1
7. 5. 2015 • 14:07

Z manžela si udělala služku, na děti je jako pes, ale sama ve společnosti stále ukazuje svoje prsa a zadek, nic jiného tu prostou nánu nezajímá, ve sebestřednosti je nejlepší! Který muž by to dlouhodobě snesl, když z něho dělá vola doma i ve společnosti

ivoadler
7. 5. 2015 • 10:46

Je krásná. To je výsledek jejího enormního úsilí, mediciny a kosmetického průmyslu. Jen houšť a větší kapky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.