Babišová napálila ukecaného Mareše! Moderátor si sám naběhl... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Babišová napálila ukecaného Mareše! Moderátor si sám naběhl...

Mareš se nechal napálit. Monika se mohla jen smát...
Mareš se nechal napálit. Monika se mohla jen smát... (Aha! - Ladislav Křivan)

Na jedné straně partnerka jednoho z nejbohatších a nejvlivnějších Čechů Andreje Babiše, na druhé zřejmě nepohotovější český moderátor Leoš Mareš. Ten měl radost, že se s ním pustila Monika Babišová do řeči. Pak ale zůstal koukat jako opařený…

Leoš Mareš, velký fanoušek sociálních sítí, se totiž rozhodl s partnerkou ministra financí pokecat na síti. Jenže právě tam nepěkně naletěl. Místo s Monikou si totiž Mareš psal s vtipálkem, který si ze slavného moderátora udělal dobrý den, jak vysvětlovala Babišová v květnovém vydání časopisu OK!.

„Když mi Leoš Mareš nedávno říkal, že se se mnou baví na facebooku, tak jsem ho musela vyvést z omylu,“ říká Babišová, která ani facebook ani instagram zkrátka nepoužívá. „Profil na facebooku jsem si kdysi dávno zakládala, stejně jako na Instagramu, ale nechodím na ně několik let. Takže všechny aktivní profily, které se tváří jako moje, jsou fejky (falešné – pozn. redakce),“ upozorňuje Monika, kterou by možná stejně jako nás zajímalo, kdo dokázal Mareše tak hezky tahat za nos.



Přečtěte si
gray35
7. 5. 2015 • 11:53

Babiš a Čech ? Ha ha ha

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.