Díváte se do tváře druhého královského potomka Kate a Williama! Takhle spočítal podobu chlapce i dívky počítač… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Díváte se do tváře druhého královského potomka Kate a Williama! Takhle spočítal podobu chlapce i dívky počítač…

Fotografie
Fotografie (internal)

Vévodkyně Kate (33) včera první den přenášela svého druhého královského potomka. Velká Británie už ale ví, jak bude její nastávající dítě vypadat.

Softwarový programátor Charanjeet Kondal totiž vymyslel aplikaci, která umožňuje na základě rysů a fyziognomie rodičů v počítači vytvořit podobu jejich budoucího dítěte. A tak máte před sebou snímky prozrazující, jak si počítač představuje v pořadí čtvrtého následníka britského trůnu, který se každým dnem narodí Kate a princi Williamovi (32). Podoba se týká věku mezi dvěma až čtyřmi roky. Jak holčička, tak chlapeček by byla hezoučká dítka s blonďatými vlásky, hnědýma očima a malými nosíky.

Holčička Alice?

Královské mimino se má narodit v londýnské Nemocnici sv. Marie. Tam Kate porodila v červenci 2013 i své první dítě, prince George. Zástupci médií už čekají před nemocnicí, naproti vjezdu do areálu byla zřízena novinářská zóna, v níž se usídlily televizní štáby a fotoreportéři. Také o pohlaví dítěte se zatím jen spekuluje. Jeho budoucí rodiče tvrdí, že ho dosud neznají. Podle médií se ale většina předpovědí přiklání k tomu, že to bude dcera, pojmenovaná nejspíš Alice.



Autor:  so

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.