Expremiér si vyrazil do Londýna a cestující zuřili! Paroubek zpozdil letadlo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Expremiér si vyrazil do Londýna a cestující zuřili! Paroubek zpozdil letadlo

Do Británie přiletěli Jiří Paroubek i jeho syn (vpředu) s dvěma holčičkami nízkonákladovou společností.
Do Británie přiletěli Jiří Paroubek i jeho syn (vpředu) s dvěma holčičkami nízkonákladovou společností. (Foto od čtenáře Aha!)

O dvacet minut později odletělo ve čtvrtek ráno letadlo Ryanair na lince z Prahy do Londýna. A cestující měli jasno: Způsobil to expremiér Jiří Paroubek (62), který přifrčel k letadlu v luxusní dodávce jako poslední.

„Letadlo mělo odstartovat v 10.05, ale z neznámých důvodů čekalo, i když se zdálo, že už jsme všichni na palubě. Najednou přijela luxusní dodávka a z ní vystoupil Paroubek se synem a dvěma vnučkama. Jak nastoupil, tak se letadlo rozjelo a odstartovalo,“ popsal Aha! jeden z cestujících.

 „Můžeme potvrdit, že letadlo společnosti Ryanair mělo opožděný start asi o dvacet minut, dráha byla volná, důvod opožděného startu nám nesdělila,“ potvrdila mluvčí Letiště Václava Havla Marika Janoušková. V rozporu s tím ale Ryanair poslal deníku Aha! vyjádření: Zpoždění bylo kvůli tomu, že nebyla volná ranvej. Dojem cestujících, že jim bývalý papaláš zbrzdil letadlo, však odmítá Paroubkova manželka Petra (41). „Manžel nastupoval přes VIP salonek, který si zaplatil. Nemohl tudíž zpozdit let. K letadlu ho doprovodili zaměstnanci letiště,“ řekla Aha!. Brání se i Paroubek: „Nebylo to kvůli nám. Po nás přišlo do letadla ještě asi třicet pasažérů. Letadlo mělo zpožděný start, protože se zpožděním už do Prahy přilétlo z Londýna,“ řekl. Podle mluvčí letiště ale letadlo přiletělo z Londýna načas...

 Ať už je pravda kdekoliv, cestující nabyli mylného dojmu i v tom, že s Paroubkem a jeho synem cestovaly vnučky. Jednou z hočiček, které vzali na výlet do Londýna, totiž byla expremiérova dcera Margarita (5). A tou druhou nebyla jeho vnučka Viktorka (8), jejíž matku Paroubek mladší opustil krátce po porodu. Margaritce totiž dělala společnost dcera současné přítelkyně Paroubka mladšího. A obě dívenky si naopak vysloužily pochvalu. „Oni seděli hned za mnou a obě děvčátka se celou dobu chovala velice pěkně,“ řekl Aha! jeden z cestujících.



Přečtěte si
hustik
26. 4. 2015 • 08:22

Z letadla snad vystupují

quonex
25. 4. 2015 • 19:12

Socky létají lowcostem, ale k odletu se nechají vozit luxusnim náklaďákem. To mi hlava nebere

avina
25. 4. 2015 • 18:46

Fotka u článku---za Paroubkem jde dalších asi 15 cestujících. Takže lež!

dzery
25. 4. 2015 • 17:46

Dejte pkoj s mrtvolou./politickou/

hu11
25. 4. 2015 • 13:56

Jyrko, že ti není hanba

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.