Miss ČR Terezie Dobrovolná: Prsa se jí drala ze šatů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Miss ČR Terezie Dobrovolná: Prsa se jí drala ze šatů!

Při pohledu na Terezii v předklonu se mužům v sále tajil dech.
Při pohledu na Terezii v předklonu se mužům v sále tajil dech. (Foto Aha!: Pavel Machan)

Je kost a kůže, ale na prsa si Miss ČR 1997 a dvojnásobná maminka Terezie Dobrovolná (40) stěžovat nemůže. Její miliardářský partner David Beran (47) aby si ji střežil s puškou v ruce!

„Velkou roli hrají geny, ale já nemám ráda sladké a mám velmi ráda zeleninu, ryby, bílé maso. Jím zdravě. A hodně piju,“ prozradila modelka deníku Aha! tajemství své ultraštíhlé postavy.

Ve fialových šatech jí na benefičním festivalu filmové hudby v pražském Rudolfinu kosti na ramenou a hrudníku doslova trčely. Prsa ale měla v róbě, hlavně při předklonu, k nepřehlédnutí. Toho si byl vědom i její bohatý přítel David, který z ní po celý večer nespustil oči.



Přečtěte si
ivoadler
7. 5. 2015 • 11:08

Šaty bez ramínek jsou asexuální. Prsa zmenšují a snižují. Žádná krása to není. To Beyoncé předvádí jiný kafe. Není nad dobře naaranžovaná volná prsa. Kdo si to ale troufne?

bella.
26. 4. 2015 • 11:27

bezodkladne vůbec nevím , že máme zas novou missku, ale s názorem na Kuchařovou souhlas.Je zvláštní, že ji viděli všichni jako nejkrásnější ženu planety.Zrovna tak nechápu, jak mohla být nějakou miss Kobzanová.Když jsem viděla prvně její opuchlý obličej, vážně jsem myslela, že je mentál a že to byla volba z hendikepovaných

bella.
26. 4. 2015 • 11:18

Tyhle šaty bez ramínek do jedné všem připlácávají prsa a posazují níž , anebo zase trapně nahoru, kde vykukují boule, zatímco uvnitř šatů už je jen látka.Navíc ony to neumějí nosit.V tom se velký pohyb nepředpoládá. Prostě jsou to blbky v kultuře oblíkání .Navíc šaty bez ramínek je strašný vynález a k ženským je nelichotivý zrovna tak jako délka sukně do půl lýtek.

anezat
26. 4. 2015 • 09:51

Co se týká vzhledu, pro mě je to nejkrásnější MISS. A věřím tomu, že je patřičně protivná a namyšlená, bohužel.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.