Ruská sexbomba Irina Shayk: Po snajprovi sbalila snajpra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ruská sexbomba Irina Shayk: Po snajprovi sbalila snajpra!

Po snajprovi (= Cristiano Ronaldo)  sbalila snajpra (= Bradley Cooper)!
Po snajprovi (= Cristiano Ronaldo) sbalila snajpra (= Bradley Cooper)! (Foto: Profimedia.cz)

S fotbalovým čarostřelcem Cristianem Ronaldem (30) se rozešla v půlce ledna, ale dlouho na ocet nezůstala. Aby taky jo, vždyť ruská topmodelka Irina Shayk (29) patří k tomu vůbec nejkrásnějšímu, co po planetě Zemi cupitá!

Tím, kdo si s ní prý užívá nyní, je další »snajpr«, hollywoodský herec Bradley Cooper (40), jenž právě s filmem, v němž hraje legendárního odstřelovače americké armády Chris Kylea dobývá kina po celém světě... „Vyrazili si společně na muzikál na Broadwayi a náramně to mezi nimi zajiskřilo! Ten večer si opravdu užili,“ naprášil zdroj z hercova okolí.



Přečtěte si
mandat
26. 4. 2015 • 12:24

Preoperovana zlatokopkaJe rozmmazlena a hraje si na hogo fogo.Pritom pochazi z Kazachstanu,tam byla rada, ze dostane suche brambory..Cekala, ze se vda,ale Ronaldo ma zajem o kluky.Ted dokonce Ronalda pomlouva, ze byl k ni nepozorny a td.,nikdo ji nenutil,aby s nim zustavala.Ted ma zase mamincina mazanka,tak jsem zvedav,jak tam dlouho vydrzi.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.