Den po pohřbu Stanislava Grosse (†45): Potěšil dceru Natálku (12)! Smlouva ze záhrobí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Den po pohřbu Stanislava Grosse (†45): Potěšil dceru Natálku (12)! Smlouva ze záhrobí...

V muzikálu Mary Poppins Natálka zazářila po boku Moniky Absolonové.
V muzikálu Mary Poppins Natálka zazářila po boku Moniky Absolonové. (Foto Aha!: Zbyněk Pecák, David Malík, Petr Novotný, ara)

Alespoň malá náplast na velkou bolest! Jen den po středečním pohřbu Stanislava Grosse (†45) se expremiérova mladší dcera Natálie dozvěděla (12), že bude opět hrát roli, ve které ji tatínek nejvíc miloval. Dokonce se o to před smrtí sám postaral!

„Loni v září jsem seděla s panem Grossem a jednala s ním o návratu muzikálu Mary Poppins do Divadla Hybernia s tím, že ho nasadíme na letošní jaro. To ale nechtěl. Přál si, aby hra byla uvedena v listopadu a prosinci,“ prozradila deníku Aha! producentka Ema Krahulíková (53). Své přání prý Natálčin otec zdůvodnil tím, že v předvánočním období drží rodiny více u sebe. „On byl hodně fixovaný na svou rodinu,“ svěřila producentka.

Grossova dcera v tomto muzikálu poprvé zazářila před dvěma roky. Tenkrát mělo divadlo licenci jen na 30 představení. „Natálka byla v dětské roli Jane fantastická. A má v ní velký prostor ukázat, jak moc je talentovaná,“ míní Krahulíková.

Když všechno dobře dopadne, obnovená premiéra se uskuteční 5. listopadu. Mladá Grossová má spolu s představitelkou titulní role Monikou Absolonovou (38) odehrát všech 23 naplánovaných představení. To stihla producentka vyjednat ještě s tátou Grossem, který za dceru – vzhledem k jejímu věku – podepsal s divadlem smlouvu.

 



Přečtěte si
anezat
24. 4. 2015 • 22:02

Mně se starší dcera líbí, jak vypadá, mladší má asi nějakou oční vadu. Též se přikláním k názoru, že kdyby starší dcera měla takový talent, už je dávno na konzervatoři.Je hrozně smutné, že se účinkování podplatí penězi a pak AHÁci napíší, jak jsou talentované. Nicméně, už by nám s nimi a jejich výjimečným nadáním mohli dát AHÁci pokoj.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.