Dádu chce žalovat její řidič | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dádu chce žalovat její řidič

Dáda Patrasová
Dáda Patrasová (: Archiv)

PRAHA – Chudák Dáda Patrasová (50)! Kolotoč trestních oznámení podaných na ni kontroverzním podnikatelem Georgem Ecksteinem (56) stále nekončí. Podle informací deníku Aha! už na ni Eckstein totiž podal dokonce i žalobu! Ta se má už brzy projednávat u Obvodního soudu pro Prahu 3 v Jagelonské ulici.

Muž, o kterém Patrasová mluví jako o někom, kdo jí a jejího manžela Felixe Slováčka občas někam odvezl a fungoval jako příležitostný řidič, se tak hodlá mstít tahanicemi u soudu!

Eckstein, dříve Jiří Golembiewski, informace deníku Aha! nevyvrátil. „Nebudu se o tom bavit, je to pouze moje osobní věc,“ odsekl na naši otázku muž, jehož »přátelství« už kromě Patrasové poznala i Kateřina Brožová, Ivan Vyskočil, Josef Kokta či Ivana Christová. Peripetie Patrasové s kontroverzním podnikatelem začaly poté, co se s ním rozešla Kateřina Brožová. Podle dřívějších vyjádření Patrasové se Eckstein nejprve snažil skamarádit s jejím manželem, a poté se manželský pár snažil rozvrátit. Současná žaloba měla být podána na základě rozhlasového pořadu Frekvence 1 Křížový výslech, v němž se Patrasová o Ecksteinovi nelichotivě vyjadřovala. Jejich spor pak vyústil ve veřejnou roztržku ve Vinohradském pavilonu, kde si Eckstein za svoje urážky vysloužil i pohlavek.

„Nikdo se mi neozval, o žalobě nevím,“ řekla deníku Aha! včera Patrasová. „Ale pokud vím, ten pán podává žaloby, tedy spíše trestní oznámení, na kdekoho. Trestní oznámení totiž nic nestojí. Slyšela jsem, že ho každou chvíli vyhodí z nějaké společenské akce, a on se pak mstí trestním oznámením,“ dodává Dáda. V tom má pravdu. Nedávno Ecksteina třeba vyvedli z večírku filmu Prachy dělaj člověka, kam se podnikatel pokusil vetřít. Když ho vyváděli, vyhrožoval podle několika očitých svědků kdekomu. Incident způsobil i po přehlídce návrháře Osmany Laffity loni v říjnu, kdy se popral s Ivanem Vyskočilem. Sama Patrasová ani další celebrity, na které jsou trestní oznámení podávány, zatím s vlastními oznámeními vyčkávají. „Já osobně jsem na něj zatím nic nepodala, nechci se tím už zabývat,“ říká Patrasová, která by nejraději na muže jménem George Eckstein úplně zapomněla. Jestli jí však bude tahat po soudech, jen tak se jí to nepovede.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.