Bendová těhotná, i ségra je v tom... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bendová těhotná, i ségra je v tom...

Alice Bendová (ještě bez bříška) se sestrou Andreou Liškovou
Alice Bendová (ještě bez bříška) se sestrou Andreou Liškovou (: Archiv)

PRAHA – Rodina těhotné sexbomby Alice Bendové (33) nevychází z údivu! »Baby boom« který se šíří českým showbyznysem totiž u nich udeřil hned dvakrát. S manželem teď otěhotněla i Aličina sestra, modelka Andrea Lišková (28).

A to téměř ve stejnou dobu, jako její slavná sestra! Zatímco Alice je ve dvacátém pátém týdnu, tedy na konci šestého měsíce, Andrea je na konci měsíce čtvrtého. Budoucí bratrance tak od sebe budou dělit pouhé dva měsíce! Jenže zatímco Andrea již jednoho syna má, téměř čtyřletého Bena, pro Alici a jejího manžela Václava se bude jednat o potomka prvního. Pokročilé těhotenství Bendové však také pořádně zamotalo hlavu producentům seriálu Velmi křehké vztahy, kde Alice hraje jednu z hlavních rolí, zákeřnou Simonu Rubešovou.

Původně bylo rozhodnuto, že těhotenství herečky se do populárního seriálu nepromítne, jenže velké bříško již nejde déle schovávat. Jak z toho ven? Alice alias Simona bude muset ze seriálu odejít! „Třetí řada seriálu se má natáčet od začátku června, já ale skončím už v květnu. Zmizím asi čtyři díly před koncem, ještě nevím jak se to scénáristicky vyřeší,“ přiznala deníku Aha Alice. Už teď se ale s ní a s jejím návratem po porodu počítá pro chystanou čtvrtou řadu seriálu, dříve známého jako Rodinná pouta.

21.3.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.