Veřejné ponížení Christové mělo dohru: Muž, který ji urážel, za ní vběhl do šatny a… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Veřejné ponížení Christové mělo dohru: Muž, který ji urážel, za ní vběhl do šatny a…

Profesor se bývalé missce za urážku rychle omluvil.
Profesor se bývalé missce za urážku rychle omluvil. (Foto: TV Joj, Čas.sk, Ahaonline.cz)

Hořký konec první Miss Československa Ivany Christové (44) v soutěži Tanec snov sledovaly na obrazovce statisíce lidí. A všichni tak mohli sledovat v přímém přenosu, jak tahle dáma dostala za svá kila navíc nevybíravě za uši.

Narážek na Ivaninu nadváhu zazněla během soutěže celá řada. A ona je popravdě vcelku trpělivě snášela, protože, co naplat, jednou podepsala s televizí smlouvu a tak jí nic moc jiného nezbývalo. Jenže nedělní večer překročil veškeré hranice, když se do Christové obul šéf slavného tanečního souboru Lúčnice Štefan Nosáľ, který na její adresu mimo jiné pronesl:„Kdyby nebyla misska, tak tolik nepřibere!“.

Jak to myslel, dodnes nikdo neví. Každopádně se postaral o pořádný poprask, že diváci v sále i u televize museli vnímat, jak trapně je v tu chvíli Christové. Jak se teď zdá, prostořeký profesor si záhy uvědomil, že přestřelil. Po skončení show totiž běžel za Ivanou do šatny se omluvit. „Byl jsem za paní Christovou a omluvil jsem se jí,“ přiznal Novému Času Nosáľ. A Ivana? Tak si udržela noblesu a řekla: „Pan Nosáľ mě zná skoro 27 let, tak řekl, co řekl. Určitě to nemyslel zle,“ tvrdila.

 

Přečtěte si
ebati
22. 4. 2015 • 12:52

Nevím, jak moc je Christová líná, ale je známo, že si totálně zdevastovala metabolismus dietami. A taky nezapomínejte, že je poloviční Bulharka- ženy jižních národů v dospělosti přibírají víc.

defakto
22. 4. 2015 • 12:35

.... profesor - neprofesor , dědek kterému táhne pomaly na 90 neměl co dělat v této porotě !

mekanik
22. 4. 2015 • 11:05

ivana je nejlepší

ararat
22. 4. 2015 • 08:47

koho ty tady soudíš?..ty ji neznáš proč tak ztloustla,netloustne se jenom z jídla,ale ty to asi ani nevíš že?..tak se ovládej

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.