Hvězda Modravy Medvecká (61): Dvojí smrt v rodině! Pohřebáci jí nabídli množstevní slevu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hvězda Modravy Medvecká (61): Dvojí smrt v rodině! Pohřebáci jí nabídli množstevní slevu...

Taťjana Medvecká
Taťjana Medvecká (Foto: TV Nova, ara)

Během čtyř týdnů přišla jak o tchyni, tak o maminku. Místo slov pochopení a útěchy se Taťjana Medvecká (61) alias prodavačka Nováčková ze seriálu Policie Modrava navíc setkala s necitlivým přístupem zaměstnanců nejmenovaného pohřebního ústavu!

„Když nám při objednávání druhého pohřbu v tak krátké době po sobě nabídli množstevní slevu, byl to hodně černý humor,“ vzpomíná herečka, která se těžce vyrovnávala se smrtí dvou blízkých osob. „Mám za sebou smutný rok. Loni zemřela manželova maminka, která ve svých pětaosmdesáti letech byla plná energie a dobré vůle být kdykoli nápomocná,“ prozradila Medvecká o matce svého manžela, scenáristy a dramaturga Jiřího Dufka (65).

Jenže to herečka ani zdaleka netušila, že ji co nevidět potká další neradostná událost. „Za čtyři týdny na to jsme pochovali mou pětadevadesátiletou maminku. A všechno je najednou jinak, jako bych poskočila v čase. Z dětství rovnou do stáří,“ svěřila v rozhovoru pro Týdeník Rozhlas.

V Policii Modrava hraje Taťjana Medvecká vedoucí vesnického konzumu Katku Nováčkovou, týranou manželku jednoho z policistů (Z. Palusga) a nejlepší kamarádku pošťačky (J. Boušková). Seriál stále trhá sledovanost, tuto neděli jej vidělo neuvěřitelných 2,2 milionů diváků!



Přečtěte si
rezacek
16. 11. 2015 • 21:50

Než množstevní sleva, možná by měla lepší paušál.

jity
21. 4. 2015 • 09:30

Taťjána je sympatická herečka a žádnou celebritu ze sebe nedělá, hledí si svého a žádné flámy. O její rodině se toho moc neví a to je dobře, že je dokáže uchránit před bulvárem.

baronessa
21. 4. 2015 • 06:05

Je smutné, když nám blízcí odcházejí. Prožívám to samé, člověk není nikdy dostatečně starý, aby ho odchod rodičů nezaskočil. To prázdné místo po nich....a co se týká slevy na pohřeb, asi záleží, jak je nabídka formulována a pojmenována. Jestli řekli "množstevní sleva", pak je to skutečně nehorázný výrok. Stačilo by ho zjemnit. Ale při dnešních cenách to podle mě jinak není nic urážlivého. My jsme za kremaci se vším všudy zaplatili třicet tisíc, a to určitě není málo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.