Dagmar Veškrnové (62) vypěstovali nepěknou závislost: Přímý svědek odhalil pravdu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dagmar Veškrnové (62) vypěstovali nepěknou závislost: Přímý svědek odhalil pravdu!

Holka na zabití
Holka na zabití (Foto ara)

O tom, že Dagmar Veškrnovou pro film objevil slavný režisér Juraj Herz (80), se už napsalo hodně. Stále se ale dozvídáme detaily, které i po letech dokáží překvapit. A hned během prvního slavného filmu Holky z porcelánu šlo mladé Dáše doslova o zdraví!

Od chvíle, kdy si mladou 'dvacítku' vyhlédl v té době již uznávaný Juraj Herz na brněnské škole, stoupala hvězda Dagmar Veškrnové raketově vzhůru. "Dášu jsem objevil podle fotografie z brněnské JAMU, pozval jsem ji do Prahy, udělal jsem s ní zkoušky a pak jsem zůstal před záhadou. Že ona by vlastně mohla hrát všech těch pět dívek a měl jsem dilema, kterou z těch rolí jí dát. Měla absolutní smysl pro humor, obrovský talent a byla úžasná. A stále je," rozplývá se Herz při vzpomínkách na 'Veškrnku' v Blesk TV Mánii.


Jenže při natáčení se něco zvrtlo a mladé děvče začalo nepříjemně přibírat. "Dášenka měla strašně ráda čokoládu Milenu, a tak jsme vymysleli, že v každém záběru Holek z porcelánu bude tu Milenu jíst. Když ji zabírala kamera, kousla do čokolády, pak byla pauza - a co s tím zbytkem. No, tak ji snědla - a pro další záběr jí rekvizitáři nesli novou. Po nějaké době za mnou přišli: 'Juraji, nevšiml sis, že Dáša začala tloustnout?' Ona už mezitím snědla osm kilo Mileny!," diví se i po letech Juraj Herz.



Přečtěte si
mekanikk
11. 5. 2015 • 15:00

copak na nic lepšího se nevzmůžeš? Slabé, slaboučké Neurazíš, nepobavíš tak na co žiješ?

mekanikk
11. 5. 2015 • 14:57

nepoučuj, neurčuj....

mekanikk
11. 5. 2015 • 14:56

ale jdi ty....O slušnosti ty nevíš vůbec nic Že jsi BELMEK už tady ví kdekdo, marně se tady snažíš zachránit svou image. To byl příměr hloupá krafko.

mekanikk
11. 5. 2015 • 14:53

Omyl BELMEKU, bella s tečkou kde chceš nepíšu já, divím se, že jsi to jako hlavní grafoložka zde na Aha dávno neodhalila, což mi při tvé prudké inteligenci přijde až nemožné Ta tel. čísla si měň s kým chceš je mi to upřimně jedno, ale žádný mekanik neexistuje! Píšeš to jen a jen ty, sama sobě...Chlap takhle nejedná kapiš? Dělat ze sebe veřejně ač anonymně idiota? Zapomeň. A navíc musela by ses víc snažit aby to nebylo tak průhledné...Je jasné, že toho nenecháš popřela bys sama sebe, ale taky tě nenechám. Arbitr morálky? Myslíš sama sebe? Ty která každého pomluvíš, všechny znáš osobně nebo je znají tvoji příbuzní Zvlášť ženy ti leží v žaludku...nejvíc ty mladé a pěkné co jsou vidět. Zamindrákovaná chuděrko s imaginárním mekem Jen piš ať se pobavím

mekanikk
11. 5. 2015 • 14:45

určitých příspěvků bych si prosil...např.typu mekanik, bella a ty keepsmiling alias spring1 a další tvé nicky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.