Tentokrát se Rychtář nas... ! S kým se bude soudit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tentokrát se Rychtář nas... ! S kým se bude soudit?

Josef Rychtář
Josef Rychtář  (Foo Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát, ara)

Vdovec Josef Rychtář vrací úder. Už má dost žalob na svou osobu a rozhodl se bránit. Prý mu pomluvy ničí kšefty a jeho firma přišla o klienty. Kdo ho štve nejvíc?

Pryč jsou doby, kdy Rychtář a zvukař Standa pořádali veselé večírky a společné návštěvy kolejí. Bývalý kumpán se totiž do Rychtáře opřel s plnou parádou a rozpovídal se o jeho minulosti. Vdovec s jeho vyjádřeními nesouhlasí. A to až tak, že chystá hnát bývalého kamaráda k soudu.

„Trestní oznámení jsem podal před měsícem, a to na základě některých jeho tvrzení. Státní zástupce mi v této věci zaslal potvrzení o přijetí. Přestávám si nechat líbit, aby mě či Ivetu kdokoliv špinil,“ svěřil se Rychtář magazínu Sedmička.

„Pan Lysý by měl přiznat, jak si za zpackané zvučení nechal od Ivety zaplatit 7000 korun,“ dodává Rychtář. Tohle bude ještě boj.

Přečtěte si
citsvet
19. 4. 2015 • 15:43

Jedno přísloví říká,,Kdo lže,ten krade".A to opravdu na Rychtáře sedí.Nestydí se lhát i veřejně a před televizí.Stačí zalistovat v jeho rozhovorech,například v ,,Prásku".Konfliktní osobě,se radší lidi vyhnou,neboť nikdo nestojí o tahání po soudech,navíc s takovým gaunerem,jakým je Rychtář.

tosto
18. 4. 2015 • 17:01

Chtěl bych vidět toho hazardéra co si dá střežit podnik nebo dům bezpečnostní firmou , kterou vykradli ! Reklama jak víno

hejhej
18. 4. 2015 • 14:48

Blbeček Rychtář opět hlásí bulváru svoje "aktivity" Kdo nejvíce pošpinil Ivetu a stále špiní a parazituje i na její smrti je právě násilník Rychtář. Jeho ovšem pošpinit nikdo nemůže, tím, jak je celou dobu prezentuje se pošpinil už dávno sám

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.