Pavel Kříž nedojímá a čeká ho padák? Neúspěch v televizi má jen dvě řešení... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pavel Kříž nedojímá a čeká ho padák? Neúspěch v televizi má jen dvě řešení...

Nad Pavlem Křížem a jeho pořadem Kousek nebe visí pověstný Damoklův měč. Sledovanost je totiž tragická...
Nad Pavlem Křížem a jeho pořadem Kousek nebe visí pověstný Damoklův měč. Sledovanost je totiž tragická... (Foto: ČT)

Je to smutné, ale je to tak. Pořad Kousek z nebe diváky nezaujal a jasně o tom hovoří neuvěřitelně nízká sledovanost. I když se moderátor snaží, seč může, Česká televize nyní vážně uvažuje o budoucnosti pořadu a dokonce se mluví o jeho úplném zrušení.

Pořad o splněných snech v České republice nabral úplně jiný spád, než na Slovensku. Zatímco televize Markíza s obdobným formátem Modré z neba, zabodovala tak, že se po šesti letech vysílání stal jedním z vůbec nejúspěšnějších pořadů v historii televizního vysílání východních sousedů. Krach slibného projektu má podle zdrojů zevnitř veřejnoprávní televize dva hlavní důvody.


A hned na začátek to slíznul Štěpánek a Hitler v jedné osobě, samotný Pavel Kříž (53). "Výběr Pavla Kříže byla obrovská chyba. Je nemastný, neslaný, nedokáže udělat show. Kdysi byla v podobné situaci Pošta pro tebe. Na začátku ji moderovala herečka Bára Kodetová, ale protože jí to nešlo, vyměnili ji za Ester Janečkovou a Pošta pokračovala celých devět let," prozradil informátor z ČT časopisu Sedmička.
Druhým faktorem má být nepodařené okopírování formátů od slovenské verze, kdy i maličkosti rozhodují. Například moderátor Vilo Rozboril se na rozdíl od Kříže dočkal obrovské popularity. A šokující je především to, co ukazuje oblíbený "peoplemetr" někdejšího ředitele TV Nova. Kousek nebe má podle těchto čísel zapnuto něco více než 300 tisíc diváků, zatímco na komerční Nově v tu chvíli jede lidová zábava v podobě Výměny manželek. Tu sleduje téměř půl druhého milionu diváků! Skončí pořad nebo Pavel Kříž?



Přečtěte si
bella.
18. 4. 2015 • 10:34

ochcallis jo s tím bych i souhlasila, i když to nesleduju.Mně vážně srágory a la Nad dopisy .., Kousek nebe.. + seriály a la Růžovka nezajímají, ale myslím si souhlasně , že se na tom uživí všichni, jen ne ti, kterým by se mělo pomoct.,Ti dostanou jen ponižující drobky za to , že tam na veřejnosti vyblikají svoje soukromí.

bella.
18. 4. 2015 • 10:27

robin5

axmax
17. 4. 2015 • 23:50

Dramarurg na hov..,režie na hov..,cely formát pořadu na hov...A řešení?? Vyhodime Kříže!Čt jde fakt do haje a nechci sponzorovat amatéry,co tam vymyšlí programy!!

axmax
17. 4. 2015 • 23:43

Oprava -POŘADNÉ ODMĚNY!!darky dávala i ředitelka Markizy ze svého!!!co dal kdy komu Dvořák??

axmax
17. 4. 2015 • 23:41

Sledovala jsem Modré z něba u Slováků,ano moderátor je špičkový,ale největší chybu udělala ČT,ze chce kopírovat a nemá Prašné odměny!!vrchol trapnosti-matka dostane odměnu výlet Paříž,jedna dcera muže jet a druha dostane dort Eifelovky!!!ta režie je jebla??a ředitel ČT asi taky!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.