Miss Nikol Švantnerová: Jak bydlí! Budete zírat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Miss Nikol Švantnerová: Jak bydlí! Budete zírat!

To je výhled, panečku!
To je výhled, panečku! (Foto Aha! – Karel Kopáč, Facebook)

Nemohla se dočkat! S korunkou České Miss 2015 vyhrála Nikol Švantnerová (22) také roční pronájem pražského bytu v hodnotě tří milionů a už druhou noc si tam nastěhovala přítele! Zamilovaným hrdličkám vůbec nevadí, že ze svého hnízdečka lásky mají výhled přímo na rozestavěné sídliště.

S fotbalovým záložníkem Jakubem Horou (24) chodí modelka už dva roky a soužití mají milenci už vyzkoušené. „Chvilku jsme společně už bydleli v Budějovicích,“ přiznala Nikol. Nyní se ale nemohou dočkat, jak si spolu budou v pražském bytě užívat. „Už tady mám pár věcí, ale jsem tu teprve od pondělí, ještě sem musíme dokoupit spousty nezbytností,“ těší se Švantnerová.

Když není Kuba doma, dělá jí společnost živý králík jménem Loui nebo plyšový medvěd, který zabírá většinu místa v posteli. Navíc Jakubovy fotografie mají čestné místo téměř v celém bytě.



Přečtěte si
aurora45
16. 4. 2015 • 19:18

Tak mám takovej dojem, že do missí soutěže se čím dál víc hlásí naprosto nezajímavé nevýrazné typy. Myslím, že opravdu hezké holky chodí normálně po ulicích a mají jiné zájmy a ambice; tato soutěž je prostě výběr z nepatrného počtu z PŘIHLÁŠENÉHO houfu a má naprosto nevypovídací hodnotu. Pamatujete si vůbec, jak ty naše Miss vypadaly? Já ne a moji mužští přátelé taky ne

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.