Válka nul: NeVyvolená Eva se pustila do Sámera! Teď se opravdu zasmějete! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Válka nul: NeVyvolená Eva se pustila do Sámera! Teď se opravdu zasmějete!

Eva a Sámer jsou povedená dvojka.
Eva a Sámer jsou povedená dvojka. (Facebook)

Eva Feuereislová nadávala Sámerovi kvůli kabelce. Za tu prý nezaplatil na charitativním večeru. Zpěvák se proti tomu bránil a vznikl prostě trapas jako hrom.

Evu Feuereislovou a Sámera Issu spojuje neúspěch v televizních. Zatímco silikonová blondýnka pohořela ve vile VyVolených, zpěvák po SuperStar vydal pár singlů a jinak o něm vlastně nic moc neví. Ale co se vlastně stalo?

Sámer a "Evča" se potkali v profláknutém baru celebritek a zlatokopek Kozička. Podle neúspěšného finalisty SuperStar se tam chtěla Eva sejít kvůli »protekčnímu spratkovi« Novotnému. Ten jí totiž dává pěkné kapky.

Jenomže Feuereislová se kvůli téhle informaci vytočila. Podle její verze se tam chtěl sejít Sámer s ní, aby si vyžehlil problém s taškou. A teď se podívejte na duchaplnou slovní přestřelku obou aktérů na Facebooku:

 „Frajer vydražil pro charitu na akci Miss Princess na podzim 2014 kabelku za 10 tisíc a DODNES ji nebyl schopen zaplatit! A ještě se mě ptal, co se dá udělat, aby se to nedozvěděla média. Když na něco nemám, tak to nedražím, jen abych ze sebe udělal haura. Navrch huj a vespod fuj."

A Sámerova odpověď? Vskutku šarmantní. "Bože ty jsi blbka. Prej průser. Ty už taky nevíš, co by sis do huby vzala." Tak se snad se aspoň jednomu z nich podaří konečně prorazit ve vodách českého šoubyznysu. Taková snaha dostat se do centra pozornosti a nic z toho. Více ze jejich konverzace naleznete v galerii u článku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.