Podvedli zklamaného Laufera: Musel kvůli nim lhát! Jenže... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Podvedli zklamaného Laufera: Musel kvůli nim lhát! Jenže...

Josef Laufer s nelibostí vzpomíná na svou kolegyni ze slavného seriálu.
Josef Laufer s nelibostí vzpomíná na svou kolegyni ze slavného seriálu. (Foto: Aha! - Karel Kopáč)

Vzpomínáte na ve své době oblíbený seriál Cirkus Humberto? Dílo vzniklo ve spolupráci s mnoha zahraničními herci. A to se stalo osudné zpěvákovi Josefu Lauferovi (45). Přemluvili ho pro hereckou roli cirkusáka Paola a naslibovali krásnou partnerku z ciziny, jenže jeho rozčarování bylo veliké.

Josef Laufer vždy uměl ocenit ženskou krásu, a proto se nechal zlákat nabídkou seriálové role, ve které měl zahrát s Francouzkou, na což se zpěvák upřímně těšil. Jeho vyvolená Helena v podání herečky Kathy Kriegel však z nějakého důvodu nesplňovala pěvcovy představy.


Kredenciózní Němka
"Nikdy v životě jsem tak nelhal, že mám někoho rád. Čekal jsem, že tu Helenu bude hrát někdo jiný. Nejprve jsem si myslel, že to bude Libuška Šafránková, pak slibovali nějakou krásnou Francouzku, ale nakonec to byla Němka, taková kredenciózní. Nevěděl jsem, kudy ji mám oběhnout," zavzpomínal Laufer v pořadu na TV Barrandov.
Velký omyl a netaktnost
Věc má ale menší háček. I když zpěvákova slova o jeho přílišném gentlemanství nesvědčí a mluvit o někdejší kolegyni jako o skříňovité ošklivce s nedostatkem hereckého talentu se nehodí, ani když je to pravda, dopustil se zásadního omylu. Kathy Kriegel, která do té doby výrazněji zazářila jen svými odhalenými vnadami v klenotu vysílání televize RTL z Cyklu Růžová knihovna, je skutečně francouzského původu. Proč by každá nehezká dáma musela být zrovna z Německa? Navíc kolega Hanzlík po ní v seriálu rád skočil!



Přečtěte si
ibuprofen
27. 4. 2015 • 18:20

Ta ženská byla nejen herecké dřevo, ale hlavně nechápu, kdo ji mohl obsadit do role éterické krasojezdkyně, když měla kolem 80 kilo.

fiva
27. 4. 2015 • 10:25

Nemají to ti herci lehké. Ať řeknou co řeknou, vždycky se to obrátí proti nim.

majojo
27. 4. 2015 • 08:25

Ale houby. Ta Němka byla fakt jako kredenc a navíc ošklivá a bez talentu. A Hanzlík po ní neskočil, jel po Šafránkový, ale tuhle mu vnutili splu s cirkusem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.