Absolonová s milencem zamávala: Nevěrný hokejista má život naruby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Absolonová s milencem zamávala: Nevěrný hokejista má život naruby!

S přítelem Tomášem Hornou zpěvačka rozkvetla.
S přítelem Tomášem Hornou zpěvačka rozkvetla. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Martin Hykl)

Zaláskovaná Monika Absolonová (38) obrátila svému milému celý život naruby. Mimo toho, že kvůli ní opustil manželku a dceru, což zpěvačka vehementně popírá, propadl hokejista Tomáš Horna (33) i kultuře.

Na začátku vztahu se podle Absolonové její přítel vymlouval, že může přijít tak maximálně na její koncert, protože by nevydržel tři hodiny v divadle sedět. Jenže zpěvačka má na něj zřejmě dobrý vliv. „Teď prožívám jenom kulturní život. Než jsem ji poznal, tak jsem nikam moc nechodil, maximálně občas do kina a teď se mi to obrátilo a jsem kulturní typ,“ řekl Horna pro revue.idnes.cz.

Vzhledem k Moničině pracovnímu nasazení se musel naučit chodit do divadla hned na začátku jejich milostného vztahu, protože na sebe neměli moc času. „Aby mě Tomáš viděl víc, tak chodil do divadla,“ přiznala Monika. Horna si se svou láskou pomalu zvyká i na pozornost médií a ani mu nevadí, že není středem zájmu novinářů. „Já rozhovory nedávám, já jen všude čekám,“ pronesl hokejista s úsměvem. S hokejistou se Monika Absolonová dala dohromady v loňském roce. Zpěvačka tvrdí, že nestojí za rozpadem Hornova manželství, nicméně jeho tehdejší manželka Jitka Hornová měla na celou věc trochu jiný názor. Ženatí muži jsou zřejmě prokletím v životě Moniky Absolonové, snad už tedy bude Tomáš Horna tím pravým a posledním.



Přečtěte si
setroseuros
2. 5. 2015 • 18:03

Vsichni v tom shoubyzu jsou jako blechy ! Z kožichu do kožichu!

anezat
21. 4. 2015 • 13:53

Mám na mysli její muzikálovou mafii a také její hloupé řeči o tom, jak o sobě tvrdila, že bude krásná maminka (měla užít snad slova dobrá). Neumí zpívat, ale ječet, nezná noty a všude je jí plno. Nedá příležitost jiným, např. vítězkám v SUPERSTAR, to mi vadí.

bella.
18. 4. 2015 • 11:05

anezat ??? V čem jako má být pokorná?Konkrétně! Přijde, že to je plácání , promiň.

bella.
18. 4. 2015 • 10:58

mám Absolonovou moc ráda , je usměvavá, přátelská a přející ( na rozdíl od některých v šoubyznysu) , chlapa nikomu neodvedla, každej soudnej člověk chápe, že když se manželství rozpadá, nemůže za to žádná milenka , nýbrž vztahy manželů vzájemně. Kdyby byly normální, nestalo by se. A navíc on nezdrhnul původní manželce poprvé. Absolonové přeju, aby s ním byla šťastná a aby ji měl rád a byl jí oporou ----- ahoj Spring1 , přeju krásný víkend.Mek (mekanik s jedním k ) ještě nespíš spí.V 1 ráno jsem mu posílala sms, ale nenamáhal se odpovědět.Si to schytá !

ararat
18. 4. 2015 • 09:02

jdi do (_!_) le !..tak tam patříš,proč tady urážíš,prohlašuješ že jsi slušná a vida co jsi za pometlo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.