Kateřina Kornová (48): Zvláštní experimenty na autistickém synovi (23)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kateřina Kornová (48): Zvláštní experimenty na autistickém synovi (23)!

Kateřina Kornová začala syna učit na bezmasou stravu a má pocit, že se jeho zdravotní stav lepší.
Kateřina Kornová začala syna učit na bezmasou stravu a má pocit, že se jeho zdravotní stav lepší. (Foto: Aha! - Jiří Hadač)

Bývalá manželka slavného zpěváka a modelka Kateřina Kornová si zdravotně velmi polepšila, když dala ve svém jídelníčku stopku veškerému masu. Dokázala shodit 30 kilogramů a cítí se po všech stránkách lépe. Proto se rozhodla naordinovat vegetariánskou stranu i synovi Filipovi, jehož v dětství postihla dětská obrna. A jaké výsledky experiment přináší?

"U syna bylo malinko těžší zvykat ho na bezmasou stravu, ale nějakou dobu už to praktikujeme a musím říct, že mám pocit, že se jeho zdravotní pocit malinko zlepšil," tvrdí Kateřina Kornová, která se začala o zdravý životní styl zajímat z různých stran.


"Díky józe jsem začala víc poslouchat víc svoje tělo, co mu sedí a co ne," říká. Zároveň prozrazuje, že si na podobné filosofii vlastně zakládá i další člen její rodiny: "Dcera je baletka a také praktikuje tento zdravý životní styl. A to má vysoký výdej energie."



Přečtěte si
spiteri
22. 8. 2015 • 08:46

zakomplexovana k.ava, vsadím se, že vypadáš jak pytel s.acek, takže proc si nezvednout sebevědomí na klukovi s autismem. o obsahu tvyho příspěvků snad ani netřeba mluvit, obrázek si každý udělá sám. jen bych dodala, že hmyz a zvěř se nepěstuje, ale chova, ty tupko. a mrzí me, že je tahle diskuze vůbec tolerována, protoze tolik ho.en se fakt jinde nevidí. pod fb profilem bys tohle nikdy nenapsala, protoze bys za takový slinty hned schytala par facek, náno.

vlasticka
16. 4. 2015 • 11:37

Netušila jsem, že ty jeho stavy jsou tak hrozné.

mekanik
16. 4. 2015 • 10:01

jity-já to taky nechápu jak se někdo může pošklebovat cizímu neštěstí.asi by to potřebovali zažít na vlastní kůži.třeba na vnoučatech,co posměváčci???? jste nechutní je mi z vás na blití honza54 a ostatní

bella.
16. 4. 2015 • 09:39

Filip je i epileptik a má i zuřivé záchvaty a všechno dohromady má dopad na mozek a jeho funkce.Není svéprávný tak nevím jak se může bránit. Možná jediným jeho slastným pocitem byl řízek s bramorama a to teď není

jity
16. 4. 2015 • 08:59

Jasně ty už jsi se ukojila ze smrti děvčete dost, ale mozek ti neříká, že někdo jiný má úroveň a nemá potřebovat ukojování jako ty úchylná babo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.