Noidova manželka Gábina: Zahrává si se zdravím dítěte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Noidova manželka Gábina: Zahrává si se zdravím dítěte!

Gábina Dvořáková dcerku bezmezně miluje.
Gábina Dvořáková dcerku bezmezně miluje. (Foto: Archiv Gábiny Dvořákové)

Modelka Gábina Dvořáková, nyní už paní Bártová, pečuje o dcerku Terezku až příliš úzkostlivě. Manželka zpěváka Noida totiž nedá na rady ohledně péče o děti a jede si po svém.

 „Já vím, že se říká, že je lepší miminko mýt ob den, ale my koupeme každý den, protože to je takový rituál a ona i hezky spí. Když to vezmu podle sebe, tak já se potřebuju taky každý den osprchovat. Takže miminko taky každý den ošplouchnu vodou,“ prozrazuje Gábina na serveru sedmicka.tyden.cz.

Jenomže kůže, a zvlášť ta maminkovská, má plno důležitých funkcí. Od ochrany těla, přes regulaci tělesné teploty až po prokrvování. Každodenní koupání zbavuje kůži ochranného filtru a může ji vysušit. Proto se doporučuje koupat 1x za dva až tři dny.

Dvořáková ale připomíná, že pro dceru vybírá pouze šetrné přípravy nebo, ji ošplíchne pouze vodou, takže by se nemělo nic stát. "My používáme úplně přírodní kosmetiku bez parfemace. Olejíček na tělo a máme už i připravený šampon pro citlivou pokožku, i mýdlo,“ vyjmenovává. A jako modelka se v kosmetice určitě vyzná.



Přečtěte si
antonuis.j
16. 4. 2015 • 18:13

Do třetice - to s tím čtením jsem nemyslel zle, jen jsem chvátal a zapomněl udělat smajlíka. Jinak je to tak, že jsem pro koupání, ne chudinky miminka sušit natřená nějakou ošetřující-chemickou matlaninou.

antonuis.j
16. 4. 2015 • 17:42

Psal jsem - Ono NEstačí otřít jim jen otřít p.r.d.e.l.k.u vlhčeným ubrouskem, jiný orgán jsem nejmenoval, takže oni to p.r.d.e.l vyhvězdičkovali a nechali jen ku, už chápeš? Nač se číst.

antonuis.j
16. 4. 2015 • 17:39

Jaký vulgarismus? Co je sprostého na dětské - miminkovské p.r.d.e.l.c.e? A navíc jsem psal, že to NESTAČÍ - jasné? - NESTAČÍ!!! , a že je potřeba miminka omýt a vykoupat, tak se nenavážej do člověka, který psal slušně a navíc normálně.

majojo
16. 4. 2015 • 14:37

Promiň, ale ten tvůj vulgarismus se týkal zřejmě jen holčiček. U chlapečků zřejmě í otřít chemicky napuštěným ubrouskem p***** nbo k******* asi nebude stačit.

20tina12
16. 4. 2015 • 09:40

Co to je za blbost že se nemají koupat denně, já děti koupala každý večer a nic se nestalo. Lépe usínají...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.