Kate na větvi z prince Williama: Pracovní povinnosti mu zřejmě zabrání být u porodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kate na větvi z prince Williama: Pracovní povinnosti mu zřejmě zabrání být u porodu!

Princ William to možná k porodu nestihne...
Princ William to možná k porodu nestihne... (Foto: AP)

V londýnské nemocnici St. Marry’s Hospital jsou přípravy na porod dalšího prince nebo princezny v plném proudu. Kate má termín plánovaný už za pár dnů, jenže svět spekuluje, zda se William stihne dostat na porodní sál včas.

Důvodem spekulací, že William radostnou událost nestihne, je fakt, že nastávající otec se rozhodl stát pilotem letecké záchranné služby. Samozřejmě pilotům nikdo nebrání udělat si volno, jenže taková věc jako porod prostě nepočká a tatínek musí vždy pospíchat.

Cesta za nastávající maminkou a miminkem bude tentokrát o něco složitější. Pokud totiž bude William v práci, z nejbližší letecké základny Cambridge mu bude cesta do nemocnice trvat devadesát minut. Jenže poblíž jsou ještě základny Norwich a Gloucestershire, odtud však cesta do nemocnice trvá minimálně dvě hodiny a to už je čas, kdy o tu nejdůležitější událost na porodním sále může přijít. Na pohlaví druhého královského miminka už se uzavírají i sázky, v odhadech vládne názor, že tentokrát Kate porodí holčičku. Blížící se radostná událost už je znát i na parkovišti kolem londýnského špitálu, upozorňují na ni dokonce i webové stránky nemocnice. Pro normální lidi, totiž bude královský porod spíše omezující, tedy hlavně co se parkování a pohybu po nemocnici týká.



Přečtěte si
bella.
19. 4. 2015 • 01:17

rhapsody + mandat nějak nejsem v obraze, to si tady z nich děláte srandu, nebo to fakt myslíte vážně?

rhapsody
17. 4. 2015 • 08:31

Naprostej souhlas...nikdy nerodila a rodit nebude. Nechapu, ze jim tu saskarnu s vycpanym brichem vsichni basti. Jednou ma bricho az u kolen, jednou maly,jednou velky...pak si klidne v 9 mesici v jehlach sedne na bobek k detem jakoby nic... A s tou sestrou tenkrat, jak se chudak pak obesila, taky vsechno nebylo jen tak..asi neco prokecla...

mandat
15. 4. 2015 • 21:41

Jakeho porodu ? Vzdyt rodi nahradni matka.Je to vsechno jen divadlo. narozeni Georgeho staly tri dny v nemocnici 15 000,..EU.To,aby se vse ututlalo a pripravila se ta saskarna.Kolik to bude stat ted ????????????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.