Ester Ládová: Tohle »fáro« musím mít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ester Ládová: Tohle »fáro« musím mít!

Sportovní vozy jdou sexy Ester nejen k pleti.
Sportovní vozy jdou sexy Ester nejen k pleti.

PRAHA – Ester Ládová (26) miluje rychlé a sportovní vozy! A jako správná motoristická fanynka vyrazila do Ženevy na mezinárodní autosalón.


„Ještě nikdy jsem neviděla tolik nádherných aut pohromadě. A tohle porsche prostě chci. Takové si jednou určitě pořídím,“ rozplývala se Ester po návratu domů. Sama si auta vybírá nejen podle ceny a velikosti, ale i designu a spotřeby...

„Momentálně řeším auto, přestože expřítel mi ještě chvilku svůj vůz nechá, abych si mohla sehnat jiné a nezůstala nepojízdná,“ přiznala nám Ester, která se nedávno rozešla s německým milionářem Rogerem (46). V Ženevě Ester nadchly vozy jako Opel GT a Astra, Audi, Ford Mondeo a Peugeot 908. „Rozhodně bych neváhala přijmout nabídku nějaké z těchto automobilek na reklamu. Potrpím si spíše na sportovní výbavu vozu a pár koní pod kapotou, než na taková ta autíčka, kterým říkám nákupní taška,“ dodala se smíchem Ester.

Zpívající rosnička z rádia Frekvence 1 budila v Ženevě na autosalónu rozruch i svým vyvinutým hrudníkem.
„Stále jsem odněkud slyšela výkřiky mama mia nebo ma bella a pohledy všech chlapů mi směřovaly, bohužel, někam pod bradu,“ přiznává Ester, která na výstavišti prožila skoro celý den. „Na hotel jsem přijela úplně zničená a večeři jsem si nechala donést na pokoj, protože jsem myslela, že už neudělám ani krok!“


Autor: Miroslav Graclík
Foto: archiv Ester Ládové

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.