Pavel Poulíček: Chci Jitčiny vlasy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pavel Poulíček: Chci Jitčiny vlasy!

Jitka Čvančarová předvedla Pavlu Poulíčkovi a fotografům své zdravé vlasy.
Jitka Čvančarová předvedla Pavlu Poulíčkovi a fotografům své zdravé vlasy. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – „Až mi skončí všechny smluvní vazby, kde musím mít dlouhé vlasy, tak nějaký vlasový úlet podniknu,“ řekla deníku Aha! hvězda »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě Jitka Čvančarová (29).


Otázkou zůstává, kdy to bude. Herečka se nyní stala tváří podpůrného přípravku Revitalon na růst vlasů. Na krátké vlasy si tak bude muset nějakou dobu počkat. Kvalitu jejích vlasů přišel zkontrolovat i »novácký« sporťák Pavel Poulíček. „Takové háro bych chtěl!“ smál se Poulíček.

„Moje kadeřnice někdy supí, protože mé časové vytížení je maximální, ale jednou za měsíc si na ni čas najdu. Vždycky si vlasy nechávám pouze zastřihat. Jinak vlasy hýčkám tak, že pravidelně beru vitaminy,“ dodala Jitka Čvančarová. Seriálová hvězda se v pražském kadeřnickém salonu Franck Provost sešla s misskami Radkou Kocurovou a Lucií Váchovou. Modelky předvedly, co se právě nosí. „Trendové jsou vyžehlené vlasy,“ dostaly radu od kadeřnice, která je česala. Kliknutím zvětšeteKrátkovlasému sporťákovi Pavlu Poulíčkovi nezbylo nic jiného, než dlouhovlasé krásky obdivovat. Samozřejmě si neodpustil zkontrolovat kvalitu vlasů Jitky Čvančarové. „Takové vlasy mi nikdy nenarostou,“ vtipkoval.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.