Paroubková prozradila: Manévry s Jiřím! Zatahování závěsů a schovávání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Paroubková prozradila: Manévry s Jiřím! Zatahování závěsů a schovávání!

Petra Paroubková prozradila, proč se s manželem museli schovávat.
Petra Paroubková prozradila, proč se s manželem museli schovávat. (Foto: David Kundrát, Martin Přibyl)

Vztah Petry (41) a Jiřího (62) Paroubkových byl pod drobnohledem společnosti hned od samého začátku. On byl ženatý úspěšný politik, ona mladá a krásná tlumočnice. Mnoho lidí tomuto vztahu nedávalo šanci. Dnes jsou však spokojeným manželským párem a vychovávají spolu dceru Margaritu. Byla ovšem doba, kdy jejich život nebyl tak spokojený jako dnes…

Období kdy Jiří působil ve vysoké politice, označila jeho žena jako strašné, nelíbil se jí zájem médií o jejich soukromý život. Petře vadilo, že když přijeli s mužem domů, museli zatáhnout závěsy a ztlumit světlo, aby se vyhnuli zvídavým pohledům do soukromí. „Ale stejně nás nafotili a pak vyšel článek, že jsme si zatáhli kvůli tomu, abych mu udělala striptýz. A já přitom za těmi závěsy stěhovala nábytek!“ prozradila Paroubková pro Blesk.cz, jaká úskalí přináší láska k veřejně známému muži. Ovšem prozradit, zda na striptýz skutečně došlo, odmítla.

Dnes je ráda, že toto období už skončilo. Cítí volnost a je ráda, že už se nemusí schovávat. Do středu zájmu se opět dostali až díky Petřiným zdravotním potížím, v nemocnici hodně plakala, protože nemohla vídat svou dceru. „Jediný kontakt s ní jsem měla přes videa, která mi natáčela moje kamarádka,“ popsala Petra těžké chvíle strávené na nemocničním lůžku.

Schovávat už se manželé Paroubkovi nemusí, ale čeká je přeci jen ještě jeden úkol, aby se rodina vyrovnala s Jiřího popularitou. „Naše dcera nechápe, proč tatínka lidi znají a oslovují ho jménem. Na to, že jsme občas v novinách, už si zvykla, ale je ještě malá na to, abychom jí řekli vše,“ vysvětlila Petra Paroubková, jak vnímá popularitu rodičů malá Margaritka.



Přečtěte si
lalia
10. 6. 2015 • 15:28

Slušivý pár a hezká rodinka.Jsou mě odjakživa sympatičtí.Přeji jim ať jsou zdraví a šťastní,ať jim to vydrží.Paroubek pro nás udělal mnoho dobrého.Kdo nesouhlasí,srovnejte si tu dobu,když byl premierem s dobou Topolánka Nečase.

-bello-
24. 5. 2015 • 11:38

ararat bože můj, ty jsi fakt na vysokým postu, jak říkáš Nedohlídneš z něj ani na pravopis. ararat - dycinky, ale dycinky pantáta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. A srovnej si to v hlavě, než tady zase budeš lidi rovnat do latě

mirkazam
24. 5. 2015 • 09:01

Měla vysoké ambice,které ji bohužel nevyšly,ale zbyl ji sexy mozek,a to ji asi nestačí...

ararat
24. 5. 2015 • 01:28

tuctová Paroubková a Paroubek jak pán táta..nesourodý pár/směšný/

zzapp
23. 5. 2015 • 22:56

...souhlas..a ten humbuk s Margaritkou...botky od Diora či co to měla i za hadry...jako kojenec... to je cpaní se do bulváru a prezentace .... kromě toho to moc lidí ani nezajímalo...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.