Herec z Ordinace Martin Zounar po rozchodu: Marné prosby o návrat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herec z Ordinace Martin Zounar po rozchodu: Marné prosby o návrat!

I když spolu už dva roky nežijí, Martin svou Simonu stále miluje.
I když spolu už dva roky nežijí, Martin svou Simonu stále miluje. (Foto TV Nova, ara)

Srdce mu krvácí! Martin Zounar (47) alias doktor Bob Švarc z Ordinace v růžové zahradě 2, který po 13 letech dostal kopačky od matky své šestileté dcery (Aha! informovalo včera), se prý chce ke své Simoně (37) vrátit. Přestože spolu nežijí už dva roky, neustále ji bezmezně miluje.

„Rozcházeli se nespočetněkrát. On ji má ale pořád rád, není to pro něj jednoduché, kdyby jen naznačila, bral by ji zpět všema deseti. Simona je žena jeho života,“ prozradila deníku Aha! blízká kamarádka Zounarovy expartnerky. „Nebudu se absolutně k ničemu vyjadřovat,“ řekla deníku Aha! sama Simona, když jsme se jí včera konečně dovolali. A zavěsila. Jasně tím dala najevo, jaký vztah má k otci své dcery.

„Rodina, tedy partnerka Simona a dcera, jsou to nejlepší, co v životě mám. A budou vždycky na prvním místě,“ říkal herec ještě minulý rok. Letos ovšem přiznal, že ani sliby ani prosby mu už úplnou rodinu nenavrátí. I když po tom touží. „Je pravda, že spolu už skoro dva roky nejsme. Ale bydlíme od sebe asi sto metrů, denně se navštěvujeme a zůstali jsme dobrými přáteli,“ prozradil Zounar.

Když se Martin a Simona seznámili, hned se prý pohádali. Za tři dny spolu bydleli v jedné domácnosti a za sedm let se jim narodila Claudie. Zounar přiznával, že mají doma itálii. Netajil se tím, že se rád jednou za čas napije, a to tak, že o něm pět dní nikdo neví. Kvůli tomu zůstal nakonec bez partnerky. Láska je sice mocná čarodějka, ale v případě kvartálního pijana jsou všechna kouzla krátká. Simoně došla s Martinem trpělivost a definitivně ho poslala k vodě.  

Přečtěte si
italiano
10. 4. 2015 • 17:46

Nelepit, jelikož je to vždycky už jen a jen slepované.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.