Michaela Badinková: Teď jsem Anna Karenina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Michaela Badinková: Teď jsem Anna Karenina!

Michaela Badinková je v dobovém kostýmu jako Anna Karenina nepřehlédnutelná.
Michaela Badinková je v dobovém kostýmu jako Anna Karenina nepřehlédnutelná.

PRAHA – Sen každé herečky je si alespoň jednou za život zahrát Annu Kareninu. To se teď splnilo hvězdě »nováckého« seriálu Ulice Michaele Badinkové (28) a Lence Vlasákové.


PRAHA – Sen každé herečky je si alespoň jednou za život zahrát Annu Kareninu. To se teď splnilo hvězdě »nováckého« seriálu Ulice Michaele Badinkové (28) a Lence Vlasákové, které se připravují na dramatizaci jednoho z nejproslulejších románů Lva Nikolajeviče Tolstého.

„Já sama jsem člověk, který se hodně řídí pudem a svým srdcem, ale na druhou stranu na sobě pozoruji, jak se to s věkem mění. Je mi osmadvacet let a musím říct, že čím jsem starší, tím více spoléhám ve vztazích i na rozum, před pár lety by to třeba bylo jinak,“ porovnávala se Badinková s osudem Kareniny, která kvůli milostnému vzplanutí opouští bezhlavě svoji rodinu. Premiéru tohoto moderního zpracování uvede Divadlo ABC už 22. dubna.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (sab)
Foto: Divadlo ABC

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.