Charles a Camilla už jsou svoji 10 let: Šokující detaily o jejich sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Charles a Camilla už jsou svoji 10 let: Šokující detaily o jejich sexu!

Camilla s princem Charlesem
Camilla s princem Charlesem (Foto: Reuters)

Jejich láska trvá už 40 let. Štěstí tomuto páru nepřál snad nikdo. Vzít se mohli, až když princ Charles (66) ovdověl. Dnes jsou už deset let v manželství a o jejich vztahu vyplývají na povrch šokující detaily.

Oba jsou úplně jiní, snad právě to pomáhá jejich vztahu. Vzhledem k odlišným zálibám žijí odděleně a nejedná se pouze o oddělené ložnice, vzdálenost mezi jejich sídly Ray Mill, kde žije Camilla (67) a Charlesovým Highgrove je 27 km.

„Camilla přesně ví, kdy s Charlesem být a kdy ne. V těžkých chvílích ho umí uklidnit i rozveselit. Je jeho tajemnicí, nejlepší kamarádkou i milenkou,“ prozradil blízký princův přítel tajemství jejich spokojeného vztahu.

Camilla to zřejmě s muži umí, Charlese si totiž omotala kolem prstu díky sexu. „Dobře věděla, jak si Charlese vycvičit. Umí s ním zacházet, a to nejen v posteli. V sexu byla vždy dominantní – říkala mu, co má jak dělat, a on byl spokojený,“ vyzradil dále nejmenovaný zdroj.

Zřejmě se tehdy Charles nechal Camillou utěšovat, protože po boku princezny Diany si připadal odstrčený, a když jejich manželství ztroskotalo, byl lidmi označen on jako ten »zlý« . S vévodkyní se však cítí dobře, snad kvůli tomu, že ji britský lid dlouho nenáviděl. „Camilla si coby nenáviděná milenka následníka trůnu užila pozornosti dost, teď už je ráda, že ji na sebe strhávají mladší generace,“ popsal dobrý známý královské rodiny.

Ovšem pozornost upnutou na mladší generaci princ Charles také nesnáší dobře. Vadí mu hlavně, že národ by na trůnu viděl raději mladého a ambiciózního Williama.



Přečtěte si
Milla
9. 5. 2021 • 03:34

No to by mě zajímalo kdopak je asi zdrojem takových informací jako jak to mají v sexu.Zřejmě opět tzv.nejmenovaný zdroj znamená bohapustý výmysl autora.

mekanikk
14. 4. 2015 • 14:24

piš si co chceš ty hloupá trubko, špinavý póvl tvého kalibru mě nemůže naštvat Ty ses narodila blbá a trapná, nic si z toho nedělej každá parta má svýho blbečka a tady tu krásnou funkci zastáváš ty

ivoadler
14. 4. 2015 • 11:49

Kdyby to nebyl britský následník trůnu, řeknu, že to je wool.

mekanikk
14. 4. 2015 • 07:51

jako Oxallis se spring

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.