Hvězda Ordinace Zounar (47): Plánoval svatbu, a zatím... Těžký rozchod s partnerkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězda Ordinace Zounar (47): Plánoval svatbu, a zatím... Těžký rozchod s partnerkou!

Ještě před rokem předstírali domácí pohodu.
Ještě před rokem předstírali domácí pohodu. (Foto TV Nova, ara)

Když si nedávno v seriálové Ordinaci bral bláznivou Heluš, prohlašoval, že do toho praští i v životě. „Teď bych mohl mít opravdovou svatbu,“ sliboval Martin Zounar (47) alias doktor Bob Švarc. Nyní se ale prořekl, že s matkou své šestileté dcery Simonou Brdičkovou (37) už dva roky nežije!

Jejich vztah byl vždycky jako na houpačce. Po 13 letech ale Simoně zřejmě došla trpělivost. „Na začátku neustále odcházela kvůli jeho finančním problémům, poslední léta ale nemohla snést jeho kvartální pití. Když začal Martin pít, opravdu o něm tak pět dní nevěděla. Když ještě pracovala na Nově, tak jí prý neustále volali, co s ním je, že nechodí na natáčení. Měla svatou trpělivost dost dlouho,“ prozradila deníku Aha! Simonina blízká přítelkyně.

Brdičková vydržela tolik let jen kvůli šestileté dceři Claudii, kterou Zounar nadevše miluje, a s níž tráví veškerý volný čas. Často spolu jezdí na kole nebo stanují. Na otázku, zda s nimi jezdí také maminka, herec odpověděl: „V současné době už moc ne, je pravda, že spolu už skoro dva roky nejsme. Simona je producentkou televizního seriálu Svatby v Benátkách, takže toho času také moc nemá, ale bydlíme od sebe asi sto metrů, denně se navštěvujeme a zůstali jsme dobrými přáteli. Myslím si, že oba se velice snažíme i přes tu branži, v jaké se pohybujeme, věnovat maximálně čas malé. Nic jí nechybí. Na moje koníčky pak už čas nezbývá, ale nevadí mi to. Říkám, aby člověk mohl být dobrý pro druhé, musí být dobrý nejdřív sám pro sebe,“ řekl Zounar. Herec sám deníku Aha! skutečnost s nelibostí potvrdil, zatímco producentka Simona do uzávěrky dnešního vydání neodpověděla.

Ještě loni v červnu společně pár vyrazil do společnosti a působil velmi spokojeně. Dokonce oba zářili štěstím. Herec s partnerkou demonstrovali ve společnosti rodinnou idylku a chlubili se, jak s přehledem dokážou zažehnat krizi. „Claudie je moje sluníčko a jsem šťastný táta. Rodina, tedy partnerka Simona a dcera, jsou to nejlepší, co v životě mám a budou vždycky na prvním místě,“ řekl spokojený Martin. Už tehdy ale musel být pár od sebe.

Přečtěte si
mord
10. 4. 2015 • 12:28

je to dobrovolné závistivá oxallis asi ti uniklo, že se na seriály dívají statisíce diváků ale to našeho malého hloupého sobečka moc nezajímá, protože přece závidí hercům ty peníze jsi ubohá oxallis a máš smůlu seriály budou dál a ty praskni

6010
10. 4. 2015 • 10:21

Ne,ne. seriál Ordinace teď obživl s Heduš a Bobem, že jsem se včera mohla uřehtat.A smích je přeci tak zdravý

martas6
9. 4. 2015 • 18:00

6010
9. 4. 2015 • 14:32

Ale v Ordinaci je pan Zounar "boží".I Heluš.Vždy se na ně moc těším.Po dlouhé době oba člověka pobaví.Oni ti ostatní baviči nějak bavit přestávají.Možná je to touto dobou, že má každý tu "blbou náladu".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.