Gay svatba na mrazu! To tu ještě nebylo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Gay svatba na mrazu! To tu ještě nebylo

Polák a Semerád zahráli homosexuály hodně přesvědčivě.
Polák a Semerád zahráli homosexuály hodně přesvědčivě. (Foto FTV Prima)

Zamilované rozpálené pohledy a mráz –3 ºC! Seriálové Benátky mají za sebou další vskutku originální svatbu v extrémních podmínkách. Na tohle herec Braňo Polák (42) hned tak nezapomene.

Nadlidský herecký výkon! Tak by se daly popsat role zamilovaných homosexuálů v podání herců Braňa Poláka a Petra Semeráda. Nejenže se museli před kamerou políbit a vyměnit si prstýnky, ale ke všemu se museli tvářit, že je venku teplé jarní počasí.

„Natáčelo se 19. února v pražské zoologické zahradě brzy ráno a venkovní teplota byla minus tři stupně,“ prozradil Aha! PR manažer seriálu Josef Ducký. Možná proto Poláka svatba v zoo ani v reálu neláká. „Nelpím na sňatku za každou cenu, mám přítelkyni a pětiletého syna v Brně, jezdím za nimi v týdnu i o víkendech, a tak nám to vyhovuje. Kdybych se ale náhodou ženil, asi bych si vybral klasickou svatbu,“ svěřil se na kost zmrzlý Braňo po natáčení.



Přečtěte si
dzery
9. 4. 2015 • 08:40

Dejte už pokoj z buzíkama...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.