Karel Roden řádil v divadle: S kým se zavřel v šatně a koho zpucoval přímo na jevišti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Roden řádil v divadle: S kým se zavřel v šatně a koho zpucoval přímo na jevišti!

Karel Roden
Karel Roden (Aha! - Roman Souček)

Mít mezi herci Karla Rodena (52) je snem snad každého režiséra. Jenže, jak už to bývá, ti nejlepší herci mívají čas od času svou hlavu. Své o tom ví i osazenstvo muzikálu Evita…

Karel Roden v muzikálu? Jednoznačně tahák pro diváky, byť je Evita sama o sobě geniálním hudebním dílem. „Karel je hodně uzavřený do sebe,“ líčila první dojmy ze spolupráce se slavným kolegou Monika Absolonová (38) v rozhovoru pro časopis Instinkt. Rodenovi se prý zejména nechtělo do zpívání ani tancování. A odmítal zkoušet zpívání před ostatními.

„My jsme zkoušeli na jevišti a Karel byl s korepetitorkou zavřený v šatně. Řekl, že za námi přijde, až se mu bude chtít, a nakonec tedy přišel,“ vypráví režisér muzikálu Ondřej Sokol. A podobné to prý bylo i s tancováním.

„Celou dobu nechtěl tančit, až den před premiérou řekl, že by to teda jako zkusil. Takže jsme choreografii dodělali v šest večer v den premiéry. Ale zvládli jsme to?“ tvrdí Absolonová, která si prý myslí, že to tancování nakonec Karla Rodena baví.

Mimochodem, zpěvačka měla se slavným hercem i zajímavý střet přímo na jevišti. Rodenovi se nelíbilo, že Absolonová stojí tak blízko u něj. „Je z činohry zvyklý, že na něj všichni mluví, ale já jsem zase dvacet let zvyklá, že si vzájemně křičíme do ksichtu,“ tvrdí zpěvačka, kterou Roden prostě uprostřed zkoušky takzvaně uťal. „Nejsem zvyklej, aby mi takhle někdo zpíval do obličeje,“ řekl prý a myslel to naprosto vážně. A tak si zpěvačka musela stoupnout kousek dál.



Autor:  ph

Přečtěte si
anezat
15. 4. 2015 • 11:10

Absolonka má uječený, nepříjemný hlas, to má Karel pravdu. Dost se divím, že na roli kývl, asi to bylo po dlouhém přemlouvání.

dandova
15. 4. 2015 • 09:59

Á, paní Absolonová vypráví.

pelagie
15. 4. 2015 • 09:07

Na starý kolena bude dělat Roden drahoty, tu nechce zpívat, tu nechce tančit, někdo mu zpívá přímo do tváře...tak je blbej nebo co, je to herec, není to herec ??Když ho to nebaví, ať jde od toho a neotravuje ostatní

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.