Magda Vášáryová (66) není zvyklá kňučet: Drsná pravda o její menopauze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Magda Vášáryová (66) není zvyklá kňučet: Drsná pravda o její menopauze!

Magda Vašáryová s manželem Milanem Lasicou
Magda Vašáryová s manželem Milanem Lasicou (Blesk-Martin Mithofer a Michal Šula / Blesk)

Slovenská politička a někdejší herečka si příliš servítky nebere a nedávno to potvrdila nekompromisními výroky vůči financování církví na Slovensku. Čím to, že má tato energická žena tolik sil a nebojí se ani ostřejších střetů, ze kterých vychází vítězně jako dáma?

Magda Vášáryová je pravý opak znuděných seniorek, které o životě v moderním světě tuší jen to, co se dozví z televizního zpravodajství. "Dostala jsem přísnou německou výchovu, máma netolerovala žádné kňučení a nikdy jsem ji neslyšela říct, že je unavená. Nedělám to ani já. Stejně tak si v sedm nevyložím nohy před televizí a neuspávám svou šedou kůru sledováním seriálů," prozradila vitální žena v rozhovoru na Plusce s tím, že se ráda obklopuje ženami obdobného ražení.


A stejně svérázným způsobem se staví i k jiným ženským tématům, například k menopauze. Na něco takového jako jsou hormonální výkyvy, Vášáryová vůbec neměla čas. "byla jsem právě velvyslankyní ve Varšavě. Čekal mě úřad, který bylo třeba zrekonstruovat. Namísto návalů jsem tedy řešila podporu Polska pro vstup Slovenska do NATO," říká se smíchem a dodává: "Jakmile si v padesáti letech obujete bačkory, navléknete do zástěry, začnete si říkat, že jste unavená a přestane vám překážet vypouklé břicho, je zle."

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.