Válka o 100 milionů po Hapkovi: Jeho děti kuly pikle, Petrovu exmanželku rodina vyhodila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Válka o 100 milionů po Hapkovi: Jeho děti kuly pikle, Petrovu exmanželku rodina vyhodila!

Hapkův statek v hodnotě desítek milion
Hapkův statek v hodnotě desítek milion (Foto Aha! – David Malík, ara)

Na konci listopadu zemřel skladatel Petr Hapka (†70). Zůstalo po něm sedm dětí a majetek v hodnotě neuvěřitelných 100 milionů korun. Rodina už podniká kroky, jak si obří dědictví rozdělit.

Hapka žil na venkovském sídle v blízkosti hradu Okoř. Už jenom to má hodnotu 40 000 000 korun. Jenomže to není všechno. Skladatel byl nadšený sběratel a rád se obklopoval starožitnostmi. S radostí prý obcházel starožitníky a vetešníky a kupoval všechno od křížů, přes perské koberce či nábytek po auta a motorky. Jak se s předměty v hodnotě statisíců vypořádají dědicové?

„Rodinná rada rozhodla, že se ty nejlepší věci prodají v aukci. Věří, že nabídky při ní vysoko překročí vyvolávací ceny,“ prozradil deníku Blesk starousedlík z Okoře. Kromě hmotných statků ale se také budou řešit tantiémy z jeho stále hraných hitů či filmů, k nimž napsal hudbu. A opět se jedná o stotisícové částky. Ty by si dědici měli rozdělit rovným dílem. Ale není to tak jednoduché. Měli tady v baráku u Hapky nějakou válečnou poradu. Sjeli se tam a jeho exmanželka, herečku Zoru Ullu Keslerovou, která žije v Itálii, odtamtud vyhodili. Seděla pak v hospodě,“ dodává zdroj z obce. Tak tohle bude ještě zajímavé.



Přečtěte si
zzapp
8. 4. 2015 • 01:47

žil jako bohém. proč ne. ale mohl, když věděl, že má 7 dětí, napsat závěť. Než onemocněl těžce... A i Harleye, kterýho měl rád a nespočet hezkých věcí starožitných, s historií , které si pořídil pro radost a mnoho koček,...které měl taky rád,a měly své místo u jeho domu...děti rovněž dají do dražby? No jo, prachy jsou prachy, 100 mega a další /i když děleno sedmi/...to už se vyplatí, rvát se o to do krve... smutné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.