Jeho Markéta musí být svatá (nebo slepá): Miliardář Janeček »ochutnával« další dívku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jeho Markéta musí být svatá (nebo slepá): Miliardář Janeček »ochutnával« další dívku!

Karel Janeček řádil s novou dívkou. Co zatím dělala jeho přítelkyně Markéta, není jasné.
Karel Janeček řádil s novou dívkou. Co zatím dělala jeho přítelkyně Markéta, není jasné. (Herminapress.cz)

Marně vzpomínáme, zda jsme někdy viděli miliardáře Karla Janečka (41) na dvou akcích se stejnou ženou. Muž, který pěstuje mnohoženství tak nějak programově, se teď objevil s další dívkou.

Janečkova oficiální přítelkyně Markéta by mohla být vyhlášena nejtolerantnější ženou Česka. Její milý je všechno, jen ne věrný. Sám to ale přiznává, nevidí na tom nic divného a říká, že Markéta o všem ví. A jeho milenky prý zase vědí o Markétě.

Nutné ovšem vzpomenout na jednu, která toho o Markétě mnoho nevěděla – Janu Doleželovou, která se o své sokyni dozvěděla v přímém přenosu a byla tak potupena snad nejhorším možným způsobem.

Tentokrát se miliardář objevil na 34. narozeninách Olgy Lounové s neznámou tmavovláskou, které následně jeho prsty vjely do vlasů a jeho rty se přitiskly na její rty. A to samozřejmě přede všemi, bez jakéhokoliv skrývání.



Přečtěte si
miroslava13
15. 1. 2018 • 12:22

ten je tak hnusný, že je jasné,proč na něj i tak ženské letí. Kdyby neměl prachy, tak o něj žádná neopře ani kolo.

zzapp
6. 4. 2015 • 02:30

a ta vydra nebo hydra nebo co to je v tom kolečku foto u článku - to je ta jeho Markéta? Vypadá jak matka toho zrzavého vych..cance. pardon....Sluší jim to.

zzapp
6. 4. 2015 • 02:25

mulissa názor sdílím.

eremita
6. 4. 2015 • 00:12

Janeček i jeho dámy jsou prostě tolerantní, tak nějak svobodomyslní. Někdy v minulosti se snad proslýchalo, že je partnerka v jiném stavu. Ale třeba se mýlím. Není to jedno? Holky poletěj na jeho miliardy vždycky. Jestli se rodinně usadí, to snad neví ani Janeček sám a jestli je to všechno jen póza, kdo ví?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.