To je nářez! Tajná dcera princezny Diany (†36) konfrontovala Charlese (66): Zabil jsi mi matku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

To je nářez! Tajná dcera princezny Diany (†36) konfrontovala Charlese (66): Zabil jsi mi matku!

Korunní princ Charles se měl setkat s dcerou lady Diany. Co po něm chtěla?
Korunní princ Charles se měl setkat s dcerou lady Diany. Co po něm chtěla? (Foto: AP/EPA, reprofoto Globe, koláž Ahaonline.cz)

Tak to tady ještě nebylo! Po sérii divokých historek ze života královské rodiny, kterými svět zásobuje zahraniční bulvár, vyskočil na nás skutečný velikonoční zajíček v podobě titulu aktuálního čísla amerického magazínu Globe. Kate Middleton (33) se během loňské návštěvy USA měla setkat s dcerou lady Di, o čemž jsme vás informovali. Ta nyní údajně navštívila Velkou Británii a setkala se s princem Charlesem, aby vznesla tvrdé obvinění. Jak to údajně proběhlo?

O dceři princezny Diany žijící za velkou louží se spekuluje dlouhodobě, ale po prosincové návštěvě prince Williama (32) s manželkou v New Yorku tohle téma opět ožilo. A to proto, že Kate prý neodolala a s nevlastní sestrou svého manžela si smluvila přísně utajované dostaveníčko. Vzpomínky rozjitřily emoce mladé ženy a těhotná Kate iniciovala ďábelský plán, aby se žena vydala do staré dobré Anglie a setkala se s člověkem, jemuž mnozí přisuzují lví podíl na úmrtí milované Diany.


Pravděpodobně nejvíce šokující příběh z prostředí královské rodiny obsahuje ještě jednu perličku. Mladá žena se nejenomže s Charlesem měla setkat, ale celá scéna byla natočena na kameru a má nyní být předmětem doličným pro běh dalších událostí. Zámořský bulvár dokonce zveřejnil obrázek, na kterém korunní princ živě diskutuje s neznámou, zády otočenou blondýnou, ale je zřejmé, že jde o podvrh. Buď jde o ilustrační fotomontáž, nebo o špatný vtip. Jenže zájem o vypečené historky z prostředí Buckinghamského paláce mají miliony čtenářů... Zůstaňte na příjmu, budeme vás i nadále informovat!



Přečtěte si
zluta.kecka
5. 4. 2015 • 16:33

Já vím, Bohušu, já vím, "bello" schizofreničko ropucho strupatá, belmekosralis, že to děláš všecko sama. BELMEKOSRALIS - jasně, jen si piš sama sobě, jsi jasná, trapná a směšná a ubohá, neukojená závistivá blbuše. Piš, piš, piš, odhaluj svou ubohost, zjeve ropuší.

mekanik
5. 4. 2015 • 13:22

kecka-já to dělám hvězdo

zluta.kecka
4. 4. 2015 • 16:06

Ó, "bello", "bello,ty už to fakt nehul. Nebo vlastně - jo, hul, je tu sranda, s psychouškou, co si píše sama pro sebe vyznání, vzkazy, a pěje sebe ódy, se člověk nesetká jen tak. Takže belmeku, vyznej si lásku a napiš si, že máš v lednici velikonoční sekanou a na stole beránka, ošklivko jedna.

mekanik
4. 4. 2015 • 16:02

ar-tak to měla Diana dvě holky bel a ararat

mekanik
4. 4. 2015 • 16:00

kecko-vem si prášek kecá ti to

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.