Herec Čáp alias Strnad: Takhle zemře v Ordinaci! A bude to drastické! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herec Čáp alias Strnad: Takhle zemře v Ordinaci! A bude to drastické!

Po těžké havárii bojuje Pavel Strnad o život.
Po těžké havárii bojuje Pavel Strnad o život. (TV Nova)

Žárlivost zaviní další smrt v Ordinaci! Deník Aha! získal exkluzivní fotografie z dílu, který diváci TV Nova uvidí až příští týden, kdy v Kamenici dojde k nešťastné autonehodě. Zahyne při ní biologický otec malého Toníka a šéf záchranky Pavel Strnad. Z televizní obrazovky tak zmizí herec Filip Čáp (44).

K nehodě dojde – jak už Aha! informovalo – po Strnadově hádce s doktorem Davidem Suchým, kterého hraje Jan Čenský (53). Ten usiluje o vyhazov Pavla kvůli sblížení s jeho manželkou Zdenou – Danou Morávkovou (43). Jinak mírumilovný Čáp dokonce udeří Čenského pěstí, protože nevydrží monolog o tom, že mu ničí rodinu. Poté ve stresu vážně havaruje v autě.


„Ještě ho pak přivezou do nemocnice, kde lékaři bojují o jeho život, ale marně, zemře na nemocničním lůžku,“ prozradil Aha! zdroj ze seriálového štábu. „Bylo to opravdu zajímavé natáčení, jako by se vše skutečně odehrávalo. I to, jak Čáp umíral...,“ svěřil nejmenovaný zdroj s tím, jak je všem líto, že herec z Ordinace odchází.

Manželství v troskách
Skončí se Strnadovou tragickou smrtí také manželství Suchých? Jisté je, že bude procházet krizí! Zdena bude totiž Davidovi vyčítat, že kvůli němu zahynul její blízký přítel.



Přečtěte si
bella.
3. 4. 2015 • 23:41

starypes

zluta.kecka
3. 4. 2015 • 15:09

To není třeba psát, to ví každej. Ještě se za chvíli přihlásí coby mek a bude na sebe pět ódy a chvály. BELMEK je debiluše-šereduše-hnusuše závistivá a zapšklá,, zaprděná blběna.

mejlika
3. 4. 2015 • 14:16

Ještě opomenuli napsat, že jsi máklá

bella.
3. 4. 2015 • 09:20

Bezvadný! A co měli u Gottovejch dneska k snídani by tam nebylo?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.