Vychloubačný kolega Ivanky Gottové: V sexu je prý lepší než její Karel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vychloubačný kolega Ivanky Gottové: V sexu je prý lepší než její Karel!

Kolegy Ivanky Gottové se pochlubil, že během 14 let měl víc žen než její Karel.
Kolegy Ivanky Gottové se pochlubil, že během 14 let měl víc žen než její Karel. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Miroslav Šimůnek (36), kolega Ivany Gottové (39) z VIP zpráv, se prezentoval jako supervýkonný plemenný býček. V diskusním pořadu se rozpovídal na téma sex a erotika. A moderátorka jen zírala.

Miroslav se ničeho nezalekl a bez problému odpověděl hned na první dotaz, ve kterém se ho divačka ptala na první sexuální zážitek. „První sex jsem prožil celkem pozdě. Poprvé to bylo, když mi bylo osmnáct let. Byl to dost stresující sex a na další čtyři roky taky poslední,“ řekl herec v online talk show Na baru na NOVA Plus. Tam také dostal i další otázku, a to, kolik měl sexuálních partnerek.

„Asi víc, než je zdrávo. Rozhodně to je víc, než měl Karel Gott, o kterém se psalo, že měl 1200 žen,“ prozradil se studem Mirek, který má pověst krasavce, který se rád obklopuje nádhernými ženami. A otevřeně odpověděl i na otázku ohledně oblíbených sexuálních poloh, než mu moderátorka Tereza Janáčová prozradila, že speciální erotický díl show Na baru je aprílovým vtipem.

Mimochodem, pokud si apríl nedělal Miroslav z moderátorky, jde o celkem zajímavé počty. Pokud měl opravdu druhý sex až ve 22 letech (po tom údajně hororovém zážitku v osmnácti), pak stihnul během 14 let souložit s více než 1200 ženami. To by znamenalo, že měl ročně 85 až 86 sexuálních partnerek, týdně jednu až dvě – a to vždy nové.

Pokud si tedy Miroslav nedělal legraci, tak je žhavým adeptem pro docela jiný druh filmů, než zatím dělal ;)



Přečtěte si
mekanik
5. 4. 2015 • 15:51

bel-co to má znamenat???

zluta.kecka
3. 4. 2015 • 10:14

Je sice pěknej chlap, ale nesympatickej, takovej šamponek metrosexuálek, co tráví denně hodiny v koupelně. A vždycky mi připadal jako gay. Podle tohoto rozhovoru si to myslím ještě víc, proto se takhle vytahuje, kolik měl žen. Prostě mi připadá (a nejen mně) jako gay a jsem o tom přesvědčen, že gay je. Ale je to jeho věc, mně nevadí ani gayové ani on, ať si žije jak chce a s kým chce.

bella.
3. 4. 2015 • 09:08

proč by měl být opotřebovaný ?

dannaa
3. 4. 2015 • 07:45

Souhlasím s tím co píšete a já bych s tak opotřebovaným mužem do postele jít nedokázala a Šimůnek se mně nelíbí ani jako muž ani jako člověk. Kvalita muže není rozhodně v počtu žen na sex.

anezat
3. 4. 2015 • 06:12

Je to dobrý opožděný apríl. Hlavně, že se o něm musí psát zas v souvislosti s Gottovou, z Mistra se tu dělá úplný sexuální maniak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.