Opilý Kratina po tahu: Jen náhodou unikl smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Opilý Kratina po tahu: Jen náhodou unikl smrti!

Vladimír Kratina se díky flámu vyhnul téměř jisté smrti.
Vladimír Kratina se díky flámu vyhnul téměř jisté smrti. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, David Kundrát)

Cesty osudu jsou nevyzpytatelné, a jako se člověk náhodou na poslední chvíli dostane na palubu letadla, které následně šílenec navede na horské úbočí, tak naopak jindy vyvázne ze situace, která by pro něj byla jistou záhubou. Herec Vladimír Kratina (63) by mohl vyprávět...

Ačkoliv statistiky mluví jasně a řada neočekávaných úmrtí je způsobena kvůli konzumaci alkoholu, Vladimír Kratina naopak díky jedné "pařbě" unikl téměř jisté a bolestivé smrti. Vše se odehrálo ještě v dobách, kdy se původem Ostravák vydal hledat herecké štěstí v hlavním městě. Ve světě kumštýřů a komediantů je alkohol častým doplňkem zábavy a také mladý Vláďa se jednoho dne doslova propil až do rána.


"Petr Kratochvíl, než emigroval, mi půjčil klíče od garsonky nějaké své kamarádky ve Vysočanech. Jednou jsem byl na flámu, a když jsem v osm ráno přijížděl tramvají, viděl jsem, jak vzduchem létají ohořelé papíry. V tom bytě v noci vybouchl plyn a zeď od koupelny spadla na matraci, kde jsem spával," popisuje herec zajímavou shodu náhod v rozhovoru pro časopis Instinkt.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.