Penka odvedla zásahovka: Víme co udělal a kdo ho prásknul! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Penka odvedla zásahovka: Víme co udělal a kdo ho prásknul!

Michala Penka odvádí policie na výslech.
Michala Penka odvádí policie na výslech. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Od konce února byl Michal Penk (48) v hledáčku Policie ČR, které se vyhýbal jako čert kříži. Celých 32 dní se zpěvák ale neschovával, vyskytoval se stále na stejných místech. Proč ho muži zákona zatkli až v úterý večer?

„Nebyl k zastižení. Zadrželi jsme ho až na základě informace v médiích,“ řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Podle zdroje deníku Aha! někdo dal policii tip, že je Penk stoprocentně doma. „Včera jsem s ním mluvil,“ řekl Aha! překvapeně zpěvákův manažer Martin Knesl, který dokonce zrušil plánované koncerty. „Pan Penk sice přebíral oficiální úřední poštu, kterou jsme mu posílali, ale na výzvy nereagoval,“ dodal Hulan s tím, že do databáze hledaných osob se paradoxně může dostat i svědek.

Zpěvák, který se v minulosti třikrát léčil ze závislosti na pervitinu, se měl na policii dostavit nejspíše jen kvůli doplnění svědectví. Na pražském Pankráci, kde má trvalé bydliště, bylo proto v úterý večer veselo. Přijela dvě policejní auta a muži zákona si pro bývalý idol 90. let došli až do bytu.

Penk na Facebooku: Jsem v pořádku!
„Ahoj lidi, díky za starost. Stal jsem se svědkem a bál jsem se, tak jsem doufal, že se naskytne někdo jiný, jenže nenaskytl. A svědectví je povinné, takže, když jsem nechodil na poštu a nezvedal déle telefony, usoudili, že se mi něco asi stalo,“ napsal na sociální síť zpěvák.

Podle informací Blesku ale šlo o něco trochu jiného. Penkova expřítelkyně Denisa na něj totiž podala trestní oznámení za brutální napadení. "Házel se mnou v drogovém rauši jak s hadrovou panenkou po bytě. Tehdy jsem se skutečně bála o holý život," řekla Denisa, která si podle nejnovějších fotek Penky myslí, že už zase lítá v drogách.

A že nešlo o žádnou malichernost dokládá i to, že zadržení Penka bylo vcelku dramatické. Před jeho domem se vystřídali tři hlídkové vozy policie a dokonce i jeden anton. Je možné, že muži zákona se báli možného odporu.



Autor:  vet,kl

Přečtěte si
mekanik
2. 4. 2015 • 10:36

foto č.4-bývalý narkoman????už jste někdy viděli bývalýho černocha???jak je vidět to zero Penk smaží dál o stopéro

prroud
2. 4. 2015 • 08:23

Hochu,mas to v hlave vymatlany,jako kazdej po relativne kratky dobe,kterej si zacne specialne se syntetickejma drogama! Budes jako 14 lety decko,spis fracek, a skoncis v invalidnim duchode.Je skoda ze jsou drogovy dealeri hajeny,specialne bily limecky(zrejme umyslne),kdyby se mohli lovit,a fungovala osveta mezi lidma,bylo by min nestesti mezi jejich obetma.Ovsem o to neni evidentne na svete zajem,prachy jsou prece az teprv na prvnim miste,tak daleko jsme se dostali z jeskyni!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.