Podivné zmizení Michala Penka: Před policií utíká, s jedním mužem ale mluví denně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Podivné zmizení Michala Penka: Před policií utíká, s jedním mužem ale mluví denně!

Michal Penk
Michal Penk (Foto: ČTK, ara)

Do hledáčku policie se dostal bývalý dívčí idol Michal Penk (46). Jeho fotografie už měsíc visí na policejní pátračce v kolonce hledané osoby. To, že exmilenec Ivety Bartošové (†48), který se třikrát léčil ze závislosti na pervitinu, lítá v průšvihu, naznačuje i fakt, že jeho kapela ruší koncerty.

„Repertoár nebyl připravený tak, jak by měl. Proto je přesouváme na podzim, až bude po sezoně,“ řekl deníku Aha! Penkův manažer Martin Knesl. Proč ho policie hledá neví. „Jsem s ním denně v kontaktu,“ dodal.

Proč je tedy zpěvák mezi hledanými osobami? „Pan Penk opakovaně nereagoval na výzvy, aby se dostavil na policejní služebnu,“ sdělil Aha! policejní mluvčí Tomáš Hulan. „S ohledem na ochranu osobních dat, vám nemůžu sdělit, proč jsme ho na služebnu zvali,“ dodal.

„Jedná se o podání vysvětlení nebo svědeckou výpověď, související pravděpodobně s Penkovou drogovou minulostí,“ objasnil Aha! důvěryhodný zdroj.

Autor:  kl,tesk,dce

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.