Policie hledá zpěváka Michala Penka! Padlá hvězda s drogovými problémy, která už se jednou pokusila zabít, zmizela… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Policie hledá zpěváka Michala Penka! Padlá hvězda s drogovými problémy, která už se jednou pokusila zabít, zmizela…

Idol 80. let Michal Penk zmizel. Všichni se teď modlí, aby byl ještě naživu. O sebevraždu už se totiž jednou pokusil...
Idol 80. let Michal Penk zmizel. Všichni se teď modlí, aby byl ještě naživu. O sebevraždu už se totiž jednou pokusil... (Aha! - Dan Černovský, Policie ČR, ara)

Policie vyhlásila pátrání po zpěvákovi Michalovi Penkovi. Zmizel totiž beze stopy…

Zpěvák Michal Penk (46) je bez debat ikonou 80. let. S blonďatou hřívou okouzloval zástupy dívek a žen, jenže jeho slibnou kariéru ukončil pervitin. Kvůli němu celých 14 let žil doslova v temnotách.

Michala Penka hledá policie

„Snažil jsem se hodně pracovat, když to šlo. Nebo jsem dělal různé protisatanské rituály, proti zlým duchům a tak,“ vysvětloval Aha! později Penk, který měl opravdu podivné zvyklosti.

„Třeba jsem chodil v noci po Dejvicích a zkoušel jsem domy, které měly otevřené dveře. Tam jsem šel do sklepa, kde jsem vyzýval duchy a čistil jsem ty baráky. Pak jsem z toho ráno byl totálně zničenej. Nebo jsem klekal na ulicích a začal jsem se modlit. To bylo v době, kdy jsem začal věřit v Krista a později jsem četl i Korán,“ vyprávěl Penk.

Ten podle svých slov skončil z drogami v roce 2008, jenže pak se k nim zase vrátil. Nedokázal přestat. „Zkoušel jsem to tak čtyřicetkrát, každou chvilku. Vždycky jsem vymazal všechny kontakty a pak jsem hned zase běžel na Hlavák shánět. S některýma dealerama jsem byl i domluvený, aby už mi nic nedali, a oni to opravdu dodržovali. To jsem byl hodně překvapený,“ tvrdil Penk, který se závislosti nikdy zcela nezbavil.

A teď se všichni bojí, zda si nesáhl na život. Už jednou to totiž udělal. „Já jsem se pokusil spáchat sebevraždu 17. ledna 1999, když moje máma umírala na rakovinu. Vzal jsem auto a napálil jsem to do betonových panelů připravených na stavbu silnice. V tý poslední chvíli jsem si uvědomil, že tohle jsem teda přehnal. Po nárazu jsem se pokoušel z toho auta dostat, ale vůbec jsem necítil nohy, takže jsem se musel plazit. Pak jsem zavolal známému s výmluvou, že mám problém s autem, jestli by pro mě nemohl dojet. Ten se bál, abych neměl vnitřní zranění, a odvezl mě do nemocnice. Mám z toho na zádech jizvu a tři železné obratle v bederní oblasti,“ šokoval Penk, který Aha! později přiznal, že i dál měl myšlenky na dobrovolný odchod ze světa.

„Přemýšlel jsem o tom. Ještě loni jsem o tom uvažoval v podstatě obden. Sebevražedné tendence jsem vlastně měl vždycky. Což pro mě nebylo dobrý, protože jsem vlastně pořád měl úniková vrátka. Říkal jsem si: ‘Tak kdyby to náhodou nevyšlo, vždycky se můžu zabít.‘ Takže jsem v životě hodně riskoval. Ve vztazích, v práci… Nebylo to dobrý,“ řekla Aha! v obsáhlém rozhovoru před dvěma lety.





Autor:  ph

Přečtěte si
mekanikk
1. 4. 2015 • 23:40

bel dneska se mi zdálo, že se moje mužství vzpamatovalo, ráno jsem zaznamenal slabší náznak erekce. Představil jsem si tvoji živočišnou vůni a bylo to Byl a možná bude

zluta.kecka
1. 4. 2015 • 09:56

Prý ho viděli, tak kdoví, kam se schoval, třeba fakt dluží peníze dealerům.

zluta.kecka
1. 4. 2015 • 09:54

Co jí holt zbejvá, nikdo jí nechce, jelikož je jedna blbá jak dlabaný necky a k tomu hnusná jak rozšlápnutý lejno, tak si musí vymýšlet lovestory a hrát si na vzdělanou babu tady.

zluta.kecka
1. 4. 2015 • 09:52

Hurá, už si t píše sama se sebou zase, já se na to těšil, v čekárně jsem už koukal na ohlas BELMEKA a měl jsem radost, že blbš-ohyzduše nezklamala a zas si tu vyznává coby MEK lásku a coby BELLA si odpovídá a srdíčkuje se. Ta musí chudina mít šlehu a smůlu v životě, zoufalá pseudointeligentní blbuše-šereduše "bella".

mekanik
1. 4. 2015 • 09:52

karkul alias mord-drž mlč

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.