Kovarčík se s přítelkyní nemazlil: Kvůli němu zhubla téměř 30 kg! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kovarčík se s přítelkyní nemazlil: Kvůli němu zhubla téměř 30 kg!

Peter Kovarčík (†61)
Peter Kovarčík (†61) (Foto Aha! – Daniel Černovský, Martin Sekanina, herminapress.cz,)

Přítelkyně Petera Kovarčíka (†61) promluvila o problémech s váhou, které ji trápily celý život. Zesnulý producent zpěvačce Míše Noskové (32) pomohl nejen zhubnout, ale celkově změnil její image a nebylo to úplně jednoduché!

S váhou měla Míša Nosková problémy už jako malá holka, dokonce ji kvůli váze šikanovali ve škole. „Třeba mě tahali za vlasy a vytírali se mnou podlahu,“ přiznala zpěvačka v rozhovoru pro Blesk.cz. Jenže šikana nebyl její jediný problém, který jí přinesla nadváha. „I možná kvůli tomu jsem propadla anorexii,“ dodala Nosková, že její problémy vyvrcholily poruchou příjmu potravy a ohrozily její zdraví.

Pak se seznámila s producentem Peterem Kovarčíkem, který Míšu donutil začít řešit svůj vzhled a pomohl jí radikálně změnit image. „Našel mi spoustu odborníků, kteří mi pomohli zhubnout a změnit šatník i barvu vlasů,“ přiznala, že jako žena si neví rady se svým vzhledem. Byly chvíle, kdy se Kovarčík na svou přítelkyni nemohl dívat a nebál se dát jí to najevo, například zakoupením nových šatů, když se spolu chystali do divadla na premiéru. „Peter mi pomohl najít sama sebe. O mně je známo, že moc nemám vkus,“ vzpomínala zpěvačka v rozhovoru na letité přátelství s producentem.



Přečtěte si
anezat
1. 4. 2015 • 13:51

Zase jeden apríl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.