Tak to je síla! Pokoj, ve kterém se vraždilo, je k pronájmu. V ceně je polštář, kterým žena udusila manžela... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tak to je síla! Pokoj, ve kterém se vraždilo, je k pronájmu. V ceně je polštář, kterým žena udusila manžela...

V této posteli se opravdu vraždilo.
V této posteli se opravdu vraždilo. (Foto TV Nova, archiv J. Soukupa)

Chtěli byste spát v ložnici, ve které zoufalá manželka ze seriálu Policie Modrava zavraždila svého tyranského manžela? A mít pod hlavou polštářek, kterým ho udusila? Žádný problém! Nedělní epizoda s názvem Mrtvý v řece se totiž točila v penzionu, kde si můžete pokojík pronajmout. A dokonce jen za pár stovek!

„Seriálová vražda se natáčela v Srní-Mechově v dvojdomku z třicátých let. Ten interiér nám naprosto vyhovoval. I ta postel, kde došlo k seriálové vraždě,“ svěřil deníku Aha! režisér Jaroslav Soukup (68). „Dnes ta chalupa slouží jako ubytování pro turisty,“ dodal režisér.


Spát v posteli, kde slovenská herečka Jana Hubinská (50) udusila svého seriálového manžela, nebo navštívit kůlnu, kde se pokusila oběsit, není přitom velký zásah do peněženky. „Pronajímáme dvě apartmá v přízemí a v prvním patře. Cena na osobu je dvě stě dvacet korun,“ řekla Aha! majitelka chalupy Zdena Peťovská, která pronajímá apartmá i s »vražednou zbraní«. „Na posteli je i vyšívaný polštářek, který mám po mamince. V seriálu si zahrál významou roli,“ prozradila.
Modrava láme rekordy
Seriál si nejen díky kráse šumavské krajiny získává čím dál větší počet příznivců. Zatímco první díl vidělo 1 820 000 diváků starších 15 let, minulý týden už »kriminálku sledovalo 2 072 000 lidí a při předvčerejší epizodě sedělo u obrazovek rekordních 2 290 000 příznivců Modravy.



Autor:  Hana Zejdová

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.