To je silné kafe! Rychtářovy narozeniny se blíží a stále častěji se ozývá chmurné proroctví! Co mu lidé přejí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

To je silné kafe! Rychtářovy narozeniny se blíží a stále častěji se ozývá chmurné proroctví! Co mu lidé přejí?

Brzy si připomeneme první výročí úmrtí Ivety Bartošové. V den narozenin Josefa Rychtáře...
Brzy si připomeneme první výročí úmrtí Ivety Bartošové. V den narozenin Josefa Rychtáře... (Foto: Aha! - Ladislav Křivan, Martin Hykl, Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz)

Sprosté narážky na inteligenci vdovce, výhrůžky fyzickou likvidací, a bohužel i přání toho nejhoršího. To a mnohem víc se o sobě na internetu často dočítá vdovec Josef Rychtář (56). Brzy oslaví narozeniny, ke kterým mu minulý rok manželka nadělila vlastní smrt. A právě nejdrsnější z obhájců Ivety Bartošové (†48) mu prorokují, že letos skončí stejně!

Bezcitný hulvát, který by se měl jít léčit na psychiatrii, navždy shnít ve vězení nebo být až do smrti třikrát denně mrskán devítiocasou kočkou! To jsou jen některé z hlasů, které si může každý uživatel internetu najít pod články, zabývajícími se okolnostmi sebevraždy zpěvačky Ivety Bartošové. Bohužel se stále častěji objevují názory, které Rychtářovi předpovídají stejně temný konec, jako musela zažít jeho manželka.


"Nejlépe by Ivetinu památku uctil, kdyby sám skočil pod vlak," píše paní z Ústí nad Labem na sociální síti a není sama. "Na co si ten darebák hraje! Ať jde na koleje a tam dá svojí hlavu a je od něj pokoj," píše rozhořčená čtenářka Aha!. "Existuje jen jedna možnost, jak může napravit svoji chybu. Jenže on pod vlak nikdy neskočí, na to se má moc rád," je další z typických názorů veřejnosti. Někdo si ale myslí opak: "Pokud má ten člověk nějaké svědomí, tak udělá to, co musí!" Trochu drsné, nemyslíte?



Přečtěte si
ararat
18. 4. 2015 • 08:57

to zní až krvelačně...

nicnezpravda
14. 4. 2015 • 16:27

prima jede a Rychtář jebe na všechno

nicnezpravda
14. 4. 2015 • 16:18

On to neví a měl by jít sedět !!!!!!!!!!!!!!!!! Na svobodě představuje časovanou bombu,která může mít na svědomí za chvíli další smrt - třeba zabije Darinu..

anezat
14. 4. 2015 • 14:51

ararat
14. 4. 2015 • 12:36

opr: on

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.